Sayfa 388/855 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. ****** çocukları halen basmaya devam ediyorlar adi herifler

2. Baktılarki 1.7 lerde kimse dökülmedi şimdi 1.50 lere getirecekler valla benimde sabrım kalmadı parayı gözden çıkardım artık spek al senin olsun 5 sene hissedeyim bakalım kim yaman ))

3.  Alıntı Originally Posted by BUGRA07 Yazıyı Oku
    ****** çocukları halen basmaya devam ediyorlar adi herifler
    Buğra cok açık sözlusun ama böylede küfür edilmesi kardeşim!!!! Şöyle demeliydin bunların gelmişini geçmişini 10 TL hedef gostereni arsasını imzasını bana bu hisse aldirani ve halen yok az kaldı artık uçacak kaçacak diyenin hepsinin topunun a......... K.........m

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Mipazin toplamda kaç adet hissesi var bilen varmı????

5.  Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    ARKADAŞLAR HABERİNİZ OLSUN; ŞİMDİ İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNDEN 02124552123 TELEFONDAN ARADIM.
    Yetkili aynen şöyle söyledi.Biz askıya çıkması için ilgili yere gönderdik ve yaklaşık 10 gün oldu;normalde 2 gün içinde askıya çıkardı ama biraz fazla parselasyon olduğundan biraz uzadı bir kaç güne askıya çıkar ama en geç önümüzdeki hafta sonuna kadar askıya çıkar diye bilgilendirdi,herkesin gözü aydın.YANİ BELEDİYE BAŞKANI İMZALAMIŞ,BOL KAZANÇLAR...
    MİLPAZDA BİRKAÇ GÜNE KADAR KASIRGALAR ESMEYE BAŞLAR ASKIYA ÇIKIYOR
    GÖZÜNÜZ AYDIN..GALİP AĞADA VEYA VEYA YABANCILAR KOKUYU ALIP BU SENEDE GELİRSE DEĞMEYİN
    MİLPAZI OLANLARA...
    sensor arkadaş bu yazdıkların gerçek mi... ben daha yeni gördüm..eğer doğruysa çayı hakettin demektir..yanında karperli hemde..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Buğra cok açık sözlusun ama böylede küfür edilmesi kardeşim!!!! Şöyle demeliydin bunların gelmişini geçmişini 10 TL hedef gostereni arsasını imzasını bana bu hisse aldirani ve halen yok az kaldı artık uçacak kaçacak diyenin hepsinin topunun a......... K.........m

ortak bugün mubarek gün o kadar gidemedim doğrusu

7. Valla ya tövbe tövbe !! Neyse yarın devam ederiz kismetse

8. Balon haberlere dıkkat etmeli...

Sayfa 388/855 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •