Sayfa 58/928 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 7419 madde; 457 - 464 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. s.a bawer ses ver burdamısın bu poh şincik iyi mamül verirmi ?
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

2. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    s.a bawer ses ver burdamısın bu poh şincik iyi mamül verirmi ?
    hisse prangasının birini saldı diğeride gitse iyi olacak...iboyla bu iş zor biraz daha pişmesi lazım...önce ne nerede nasıl konuşulur öğrenmesi şirket hakkında bilgi sahibi olması lazım eksikleri çok...

4.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    s.a bawer ses ver burdamısın bu poh şincik iyi mamül verirmi ?
    hisse prangasının birini saldı diğeride gitse iyi olacak...iboyla bu iş zor biraz daha pişmesi lazım...önce ne nerede nasıl konuşulur öğrenmesi şirket hakkında bilgi sahibi olması lazım eksikleri çok...

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ooo xtrader selam ben 480.520 civarlarında hatırlarsın takıldım maliyete verdik gitti vs giden yerde de aynı zopayı yidik buna alım yapmadım eski ortim selam verim dedim inş kısa zamanda toplar sizde kara geçersiniz grş
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

6.  Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    ooo xtrader selam ben 480.520 civarlarında hatırlarsın takıldım maliyete verdik gitti vs giden yerde de aynı zopayı yidik buna alım yapmadım eski ortim selam verim dedim inş kısa zamanda toplar sizde kara geçersiniz grş
    biz hissede kala kala demir baş olduk çıkamıyoruz...hisseyi satamadık ama bir sürü müdürü yolcu ettik...bakalım sırada kim var...

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    biz hissede kala kala demir baş olduk çıkamıyoruz...hisseyi satamadık ama bir sürü müdürü yolcu ettik...bakalım sırada kim var...
    [emoji23][emoji23][emoji23]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    Maliyete indi sanirim senin. Ben ara sira da olsa takip ederim sen senelerdir gorurum burada. Hayirlisi hakkinizda

Sayfa 58/928 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •