Sayfa 71/728 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 5818 madde; 561 - 568 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. yazıyoruz çiziyoruz millete malı kitlediler diyoruz diyoruzda unuttuğumuz şu burada yazan çizen okuyan okumayan derle topla tüm çapımız bu hisseyi elinde tutanların yanında neki .. takım başarıdan başarıya koşuyor yinede artmıyor demekki ky bir hiç.bu hiçliğimizle feryat ediyoruzda kimse bizi zorla bu hisseye sokmadı.22-23bin zararım var 4.45 alışım bana kimse silah dayamadı kimseye suç bulamam feryatta edemem.gsraydan 26bin kazandığımdada kimseden akıl almamıştım.feryadımız sadece kendimize olmalı arkadaş.neyi hesap ettikte daldık bu adi kağıda

2.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    arkadaşım olmıyan bir mevzuyu gündeme getirsen ne olacak adamlar demiş diyeceklerini yok gündemimizde diye .hadi sen gündeme getirdin bizde katıldık katılmayız demiyorum burda herkezın canı yanmış bir yol bir çıkış arıyor herkez katılır anlıyacagın ama alıcagın cevap genel kuruldakinin aynısı olacaktır boşuna gündem yapıp beşiktaşı ele güne rezil etme bedelli dendiğinde eger derlerse tabi vaktimiz olacak taksimde buluşur yürür bağırır çağırırz seninde tavsiyene uyar twette boğarız ortamı ve ölümüne gündem yaparız sen hiç merak etme şüphen olmasın..bizler şunu bilmiyoruz burası borsa şirkette herşey yolundada gitse hisselere yansıyacak diye bir durum yok burda şirketin anlaştığı spek kimse ki borsadaki hiç bir şirket speksız hareket edemez bir tek mal pazarlıyamaz işte o kimse o nezamn isterse ozaman çıkar bu hep böyle olmuştur ve olacaktır.bak birileri savaşıyor sence kim ? sen mi benmi ? düşüşteki kağıdı niye aluyor ,alıp neyapacak ? madem bedelli var niye alıyor ? alan bilmiyormu bedelli olabilir diye? küçük yatırımcıyı ayırıyorum tabiki onun bildiği bir şey yok ky. balıklama atlar olaya. ben sana söyleyeyim kim alıyor tahta yapıcı alıyor ve kademe ayarlaması yapıyor ilersi için .heee kim satıyor dersen okadarını bilemem birileri satıyor .şimdi bir sorumdaha var evelsigün 4,13 e kadar geldi satma imkanı verdi, orda satılanı kim aldı düşüşteki kağıdı yukarı çekip satış fırsatı veriyorsa kagıd toplanıyor demektir.bureda önemlı olan alttaki satısı bitirmektir işte alttan gelen satış bittiğinde gün yüzü göreceğiz. y.t.d.
    Kardeş yatırım ve Meryy teyze 3,80-4 arası aldıklarını gs macı öncesi döşedi ky ya, olay bu benim kafama takılan 4,20 üzerinden alınan milyon lotlar.....kim kime nasıl döşeyecek....akşamki( çok düşük ihtimal) macı kazayla alırsa bjk girecek yarın garibana tekrar, eğer elindekileri kusmak isterlerse....

3.  Alıntı Originally Posted by ilkayy78 Yazıyı Oku
    Kardeş yatırım ve Meryy teyze 3,80-4 arası aldıklarını gs macı öncesi döşedi ky ya, olay bu benim kafama takılan 4,20 üzerinden alınan milyon lotlar.....kim kime nasıl döşeyecek....akşamki( çok düşük ihtimal) macı kazayla alırsa bjk girecek yarın garibana tekrar, eğer elindekileri kusmak isterlerse....
    demekki neymiş bi babayiğit gelene kadar kaderimizle başbaşayız bana 40 bin lotla 22bin girmişse milyon lotu olanlarda durum ne bari züğürt tesellisi yapayımda gülüyüm biraz. bu takım şamp.ligi başarısı ilede gitmiyorsa neyle gidecek başka büyük sportif başarımı olur

4. Ben de tam aksine yarın Bi tepki gelir düşüncesindeyim ama ne kadar gelir ya da gelmez düşüşe devam eder bilemem elimdeki lot miktarı hatrı sayılır hale geldi.bundan sonraki alış seviyem 3.80 ler olur...

5.  Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    demekki neymiş bi babayiğit gelene kadar kaderimizle başbaşayız bana 40 bin lotla 22bin girmişse milyon lotu olanlarda durum ne bari züğürt tesellisi yapayımda gülüyüm biraz. bu takım şamp.ligi başarısı ilede gitmiyorsa neyle gidecek başka büyük sportif başarımı olur
    4,45 den 40 bin lot aldığınızda bugün kü kapanışa göre zarar 22-23 bin yapmaz 18 bin yapmıyor mu ? Sizi zarardan 5 bin lira kurtardım
    Bugün maçı kaybedersek ters tepki versin de çıksın artık 😂😂

6.  Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    zaten milyon lot alanlar yüzünden gitmiyor !!

da benim 4,5-5 milyon tl param olsa (1 milyon lot 4; 4,5; 4,8 ..vs alınmış olsa 4,5-5 milyon tl ediyor) ne işim var burada!! zengin açgözlülüğü işte!! 5 milyonu en basit bankaya faize koy bir hesap yap ne para yapıyor!! işte bu tipler doymuyor, milyon tl lerle tahtaya girip herşeyi bozuyor!! e spek te mal olmadığına ve bunu gördüğüne göre basıyorda basıyor; olan bizim gibi mallara oluyor!!

7. Arkadaşlar hayattan öğrendiğim en büyük şey şudur, para gelir gider, önemli olan iç huzur ve sağlık.....dikkat derim....ytd....kendinize iyi bakın

Sayfa 71/728 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •