Sayfa 124/216 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Adı üstünde işte "MAVRA" projesi.....uyanamadınız mı hala......
    mavra ne be ya çıkaramadım?

2.  Alıntı Originally Posted by palandoken Yazıyı Oku
    kimin fiyatı yüksekse burdan fiyatlardan alım yaparak maliyeti düşürürsün
    36,5u geçse sanki kopacak hadi bir el atın kaldırak kardaş
    anladımki bir cacık olacağı yok...... çıkmak farz oldu....
    borsa yükselişe başladı değiştirsem iyi olacak.......
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3. mavra

Gevezelik.Boş söz.
    Palavra. Geyik, goygoy

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    mavra ne be ya çıkaramadım?
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Spk` nın GMS ile ilgili yaptığı değişiklikleri okuyunca bir kez daha anladım ki Mavera cephesinde işler pek iyi gitmiyor. Yapılan değişiklikler tamamen inşaat firmasına daha fazla finansman sağlamaya yönelik görünüyor. Eğer bu proje söz verildiği gibi biter bir şekil teslim edilirse pahalıdan almış olmak dışında sıkıntı yaratmaz ama iş başka yerlere evrilirse işte o zaman sıkıntı çok olur.

5. dün bir kısmını verdim.. geri kalanıda hafta içi vereceğim. fiyatı düşürmemek adına kademeli çıkıyorum.
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6. ne bekliyorsunuz gayrimenkule yatırım yapıyorsun ve 2 gün sonra zengin olma hayalim
    i kuruyosunuz

7. bu ne acele bekleyin proje su anda yuzde 40 oranında tamamlandı proje tamamlansın once 1 sene sonra pişman olacaksınız

Belki kimse gayrimenkule yatırım yapıp 2 gün sonra para kazanacağı hayali kurmamıştır lakin kimsede 42.5 Tl den aldığı sertifikalardan 9 ay içinde, Tl den kazanacağı faizini bir kenara koyarsak, % 20 zarar etmeyi de düşünmemiştir. Savunulacak argüman doğru temellere dayanmalı , devekuşu başını toprağa gömdüğünde gerçeklerden kaçmış olmuyor.

Sayfa 124/216 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •