Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Spk` nın GMS ile ilgili yaptığı değişiklikleri okuyunca bir kez daha anladım ki Mavera cephesinde işler pek iyi gitmiyor. Yapılan değişiklikler tamamen inşaat firmasına daha fazla finansman sağlamaya yönelik görünüyor. Eğer bu proje söz verildiği gibi biter bir şekil teslim edilirse pahalıdan almış olmak dışında sıkıntı yaratmaz ama iş başka yerlere evrilirse işte o zaman sıkıntı çok olur.
dün bir kısmını verdim.. geri kalanıda hafta içi vereceğim. fiyatı düşürmemek adına kademeli çıkıyorum.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
ne bekliyorsunuz gayrimenkule yatırım yapıyorsun ve 2 gün sonra zengin olma hayalim
i kuruyosunuz
bu ne acele bekleyin proje su anda yuzde 40 oranında tamamlandı proje tamamlansın once 1 sene sonra pişman olacaksınız
Belki kimse gayrimenkule yatırım yapıp 2 gün sonra para kazanacağı hayali kurmamıştır lakin kimsede 42.5 Tl den aldığı sertifikalardan 9 ay içinde, Tl den kazanacağı faizini bir kenara koyarsak, % 20 zarar etmeyi de düşünmemiştir. Savunulacak argüman doğru temellere dayanmalı , devekuşu başını toprağa gömdüğünde gerçeklerden kaçmış olmuyor.
Yer İmleri