Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7430 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Üstad çok güzel ve etkili bu yorumu aynen kopyalayıp yeni müdüre de gönderelim [emoji122][emoji122][emoji106]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Dostum amacım üstadlık vs yapmak değil.
    Bu işbilmez şirket yöneticilerin gerçek yüzünü göstermek lazım ki belki bu yazıları bir hükumet yetkilisi okurda sen ne yapıyorsun diye bunlardan hesap sorar.
    Adım gibi eminim ki bu kadar paranın döndüğü yerde kripto fetöcüler halen aktiftir. Yönetim yamyam fetöcülerle işbirliği yapıyorlar olabilir.
    Adam gibi hisselerine sahip çıkacaklar. Bist 50 deki firmanın düştüğü duruma bakın. Göz altı pazarındaki hisseler bundan daha çok güven veriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Dostum amacım üstadlık vs yapmak değil.
    Bu işbilmez şirket yöneticilerin gerçek yüzünü göstermek lazım ki belki bu yazıları bir hükumet yetkilisi okurda sen ne yapıyorsun diye bunlardan hesap sorar.
    Adım gibi eminim ki bu kadar paranın döndüğü yerde kripto fetöcüler halen aktiftir. Yönetim yamyam fetöcülerle işbirliği yapıyorlar olabilir.
    Adam gibi hisselerine sahip çıkacaklar. Bist 50 deki firmanın düştüğü duruma bakın. Göz altı pazarındaki hisseler bundan daha çok güven veriyor.
    ortak tarım kredi genel müdürü eski akp milletvekili...o ilgilenmezse hiç kimse ilgilenmez...umarım adamda çalışma aşkı vardı koltuk aşkı yerine...

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak tarım kredi genel müdürü eski akp milletvekili...o ilgilenmezse hiç kimse ilgilenmez...umarım adamda çalışma aşkı vardı koltuk aşkı yerine...
    Komedi gibi Halkbank %6 gitti. Yani şu an ABD ile aramızın açık olmasının sebebi olan banka %6 gitti. Muhtemelen ceza yiyecek olan banka %6 gitti.
    Bu bok çukuru niye gitmiyor. Düşerken en önde düşüyordu.
    Bizimki vallahi ömür törpüsü.
    Bunlar bizi tımarhaneye sokmadan rahatlamayacak anlaşılan.

4.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Komedi gibi Halkbank %6 gitti. Yani şu an ABD ile aramızın açık olmasının sebebi olan banka %6 gitti. Muhtemelen ceza yiyecek olan banka %6 gitti.
    Bu bok çukuru niye gitmiyor. Düşerken en önde düşüyordu.
    Bizimki vallahi ömür törpüsü.
    Bunlar bizi tımarhaneye sokmadan rahatlamayacak anlaşılan.
    ortak boşver sağı solu...üre fiyatları 1 aydır düşüyor 270 dolardan 220 dolara indi...bu kötü bilançolara razi kaynaklı devam demek en büyük sebep bu hiç başka şey arama....

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak boşver sağı solu...üre fiyatları 1 aydır düşüyor 270 dolardan 220 dolara indi...bu kötü bilançolara razi kaynaklı devam demek en büyük sebep bu hiç başka şey arama....
    Ortak 4 yıl önce catalcadan ufak kendi çapımızda arsa almıştım. Aradan bi zaman geçti iyi değerlendi satmadım üstüne ufak bir kulube yaparız sonra diye. sonra birden çatalcada o bölgeye baraj yapılacak diye söylenti çıktı internette adı bile yazıldı. Şekli şemali çizildi vs Hamzali barajı konulmuş ismi. Emlakçılar aldığım paranın altına almak istediler bari aldığım fiyata vereyim diye ilana koydum abuk subuk fiyat teklif ettiler. Neyse dedik nasip bekleyelim görelim dedik. Ne baraj ne baska bisey yapıldı toplayan topladı arsaları yarı fiyatına. Sonra bu olaydan 1 sene sonra 2 ye 3 e katladı tekrar.
    Diyeceğim o ki bu bataklikta elbet bir gun kuruyacak bekleyeceğiz.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •