Sayfa 64/928 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 505 - 512 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Paylaşabilirmisin yeni müdürün twitterında bizde retweet yapalım

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Paylaştım ortak ilk tweetin altında

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Paylaştım ortak ilk tweetin altında

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Eyvallah retweetledik.

3.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Eyvallah retweetledik.

[emoji106]

Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4. Gübre bilecik madeni için sözleşmeyi tek taraflı fesih ettim diyor.koza satın aldım.diyor ne bu https://www.google.com.tr/amp/m.bors...a-yanit/219254

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Gübre bilecik madeni için sözleşmeyi tek taraflı fesih ettim diyor.koza satın aldım.diyor ne bu https://www.google.com.tr/amp/m.bors...a-yanit/219254

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    kaç tl ye satılmış ne zaman..kozaa boş konuşuyor...ortada para yok...sözleşme yapılmış üzerine gidilmemiş sanırım fetö bağlantıları çok kuvvetle muhtemel.yada peşkeş çekilmiş bunu bir an önce çözmeleri lazım...peşkeş çekmiş olmaları da çok kuvvetle muhtemel...

6.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Üstad çok güzel ve etkili bu yorumu aynen kopyalayıp yeni müdüre de gönderelim [emoji122][emoji122][emoji106]

Dostum amacım üstadlık vs yapmak değil.
    Bu işbilmez şirket yöneticilerin gerçek yüzünü göstermek lazım ki belki bu yazıları bir hükumet yetkilisi okurda sen ne yapıyorsun diye bunlardan hesap sorar.
    Adım gibi eminim ki bu kadar paranın döndüğü yerde kripto fetöcüler halen aktiftir. Yönetim yamyam fetöcülerle işbirliği yapıyorlar olabilir.
    Adam gibi hisselerine sahip çıkacaklar. Bist 50 deki firmanın düştüğü duruma bakın. Göz altı pazarındaki hisseler bundan daha çok güven veriyor.

7. Vay be, bugün tat gıda gitti, carrefour bile gitti, bizimki yine izleyici...

8.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Dostum amacım üstadlık vs yapmak değil.
    Bu işbilmez şirket yöneticilerin gerçek yüzünü göstermek lazım ki belki bu yazıları bir hükumet yetkilisi okurda sen ne yapıyorsun diye bunlardan hesap sorar.
    Adım gibi eminim ki bu kadar paranın döndüğü yerde kripto fetöcüler halen aktiftir. Yönetim yamyam fetöcülerle işbirliği yapıyorlar olabilir.
    Adam gibi hisselerine sahip çıkacaklar. Bist 50 deki firmanın düştüğü duruma bakın. Göz altı pazarındaki hisseler bundan daha çok güven veriyor.
    ortak tarım kredi genel müdürü eski akp milletvekili...o ilgilenmezse hiç kimse ilgilenmez...umarım adamda çalışma aşkı vardı koltuk aşkı yerine...

Sayfa 64/928 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •