Cüzdan götürüp yazdırabilirsin her banka yapıyor bunu yapmayan görmedim şu ana kadar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cüzdan götürüp yazdırabilirsin her banka yapıyor bunu yapmayan görmedim şu ana kadar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vakıf 32-45gün 14,75
3 ay 14.50
Hangi kanun hangi yönetmelikte aynı gün ödeme yapmak zorunda diyerek saçmaladığınızı düşünüyorum.Mevduat hesabı açarken vade sonunu belirsiz mi bırakıyorsunuz tabii ki HAYIR, bu ne demek ? ANLAŞTIĞIMIZ TARİHTE PARANIZI FAİZİ İLE BİRLİKTE ÖDEYECEĞİZ DEMEK.Mevduat cüzdanının kendisi başlıbaşına bir sözleşmedir ve sözleşmeye aykırı davranma hakkı olamaz bankaların.Siz gösterin hangi yasa yönetmelikte banka istediği tarihte ödeme yapar diye yazıyor.
www.garanti.com.tr ye girebiliyor musunuz? Bir bakabilir misiniz?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Banka size parayı vermem demiyor beyefendi niye anlamak istemiyorsunuz. Yeter ya bıktım anlamak istemiyor insanlar. Tamam lan nefret edin bankalardanyastık altında tutun güvenmeyin tefecilere
Eğer senin vaden bittiğinde ÖNCEKİ GÜN HABER VERMENE RAĞMEN sana paranı nakit vermezlerse anlarım. Ama saat 3'te gidip benim param nerde lan dediğinde veremiyorlar çünkü yok kardeşim yok. ŞUBEDE NAKİT PARA YOK. Vallahi sizin gibi fiziksel para sapkınları yüzünden bitcoin başarılı olsun istiyorum başka bişeyden değil
Kanunda yazmıyorsa da adam sana nakit vermek zorunda olmaz, şunu anla artık. Bide saçmalama diyor bana ya hey allahım ya. Sana paranı faizinle vermeyen yok, hatta nakitte veriyorlar vakitlice istersen. Ama her vadesi bitenin parasını nakit tutamazlar şubede.
Yer İmleri