Originally Posted by
djoz
Oturduğum evi kastederek yazıyorum,
2010'da 140 kiraya aldığım ev geçtiğimiz yıllarda 300 kiraya ulaşmışken satmamışım (*),
şimdi size niye 170 kiraya satayım ki?
170 kira zaten benim tekrar yavaş yavaş alıma başlayacağım seviye.
Sanki bir iddiaya tutuşmuşuz da kaybetmişim gibi böyle gereksiz beklentilere girmekteki amacınız nedir anlamadım.
Arkadaş demiş ki
Sonra siz demişsiniz
Ve sonra da "kapıdan ayrılmayan pazarlamacı misali" ısrarla insanlara baskı yapmışsınız.
Yahu adam kendi ağzıyla "kelepir" dediği rakama evini niye satsın?
Sanki birileri "170 kira çok yüksek" demiş de siz de "madem yüksek bana sat" demişsiniz gibi bir noktaya getirmişsiniz meseleyi.
Söylenenleri çarpıtmaktır bu.
(*): Bizde mal satmak yoktur. O yüzden "300 kiraya niye satmadın" tarzı muhabbetlere de girmezseniz memnun olurum.
Dip görülmedi deyip 3 yıl önce 100 bin simdi 70 bin usd ettigini soylediginiz evi 20-30 bin usd ye alacak siz mi 170 kiradan yavaş yavaş alıma baslayacaksınız?[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Yazdıklarınız aşağıda..Kaldı ki ben size birşey demedim.Sadece yazdıklarınızdan alıntı yaptım ..
Ben pazarlamacı değilim elbette ama siz mezarcı olabilirsiniz.[emoji1]

Originally Posted by
djoz
Dibin görüldüğünü sanmıyorum..
Semtimde 3 yıl önce 100 bin dolar eden ev şu an 70 bin dolar, evet düşüş var..
Fakat yine bugün 70 bin dolara satılacak bir daireyi 2001 yılında 8 bin dolara almış biri var ailemde..
100 bin dolar.. [emoji107] 70 bin dolar..

8 bin dolar..
Tamam kabul, doların global değeri de eskisi gibi değil pek..
Ama fark bu kadar çok olmamalı..
Aynı ayarda daireler 20-30 bin dolar falan olursa o zaman "işte dip görüldü" derim ben..
Ah keşke olsa da meyveleri toplasak..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : brsci; 16-12-2017 saat: 19:26.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Yer İmleri