Bu arada piyasaya dönersek
Bist30 dolar bazlı da 35 cent hala önemini koruyor
Endeks o civarda givildaniyor
Tabi şimdilik
Bir süre sonra o da her iki basamakli sayı gibi sıradan ve teknik olarak hiç bir anlam ifade etmeyen bir sayı olacak elbetteki
Herkese iyi hafta sonlari
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Bu bitcoin in arkasında bir devlet yok mu yani şimdi
Böyle kendi kendine ne idügü belirsiz bir şekilde ortaya çıkmış bir şey midir
Nasıl ki terör örgütlerini oluşturup örgütleyip besleyip sonra da sözde bu örgütlerle mücadele ediyorlarsa , bu mücadele ayağından oraya buraya müdahale ediyorlarsa
Bit coin de bunun ekonomik versiyonudur
Mutlaka arkasında büyük bir devlet vardır ve muhtemelen de o devlet , ekonomi yetkilileri bit coin i en çok eleştiren devlettir![]()
Kesinlikle çok ciddi manada o devletin dünyada oluşturmaya çalıştığı yeni bir ekonomik sistem için kullandığı bir aparattir
Dünyanın dolar borcu en yüksek olan ülkesi kim ki acaba![]()
Saf olmayalım
Zaman içerisinde daha da netlesecek
Zimbabwe yada Afganistan oyunu olmadığı kesin![]()
Bitcoin sanıldığından çok daha ciddi bir şey
Kendi olgusundan yada degerlenmesinden falan değil , yeni oluşturmaya calistiklari
finans sistemi için bir araç bir aparat olarak kullanılma amacından dolayı çok çok önemli
Bir işaret fişeği yani
Haaaaa , mantığı sanalligi açısından bakarsak dünyada hisse senedi piyasasına vadeli işlemlere varantlara Forex e göre çok daha namuslu ve de şerefli bana göre
Çünkü yanlis yorumlamiyorsam eger![]()
diğerleri sanki bir dayanak varlığı var MİS GİBİ ( HANİ VAR Mİ VAR HESABİ ) orostopolluk uzerine kurulu enstrümanlar
Bu hiç değilse benim ne mal oldugum belli , dibine kadar sanal ve de dayanak varliksizim
TAK FİSİ BİTİR İSİ diyor![]()
Rol yapan bir araç değil yani![]()
Ama tabi benim esas önemli gördüğüm nokta , bu bit coin üzerinden bir yerlere varmaya calisacak olmaları
Aynen deas diye Suriye ve Irak a vardıkları
El kaide diye Afganistan a vardıkları gibi
Bit coin diyerek de finansal isleyiste bir yerlere varacaklar
Tabi elbetteki bit coin karlı olsa bile hep kötü çocuk imajina sahip olacak![]()
Son düzenleme : viper; 17-12-2017 saat: 00:30.
Arkadaşlar.
İnvesting de USd bazlı grafik açmayı başaramadım. Tredingview de de bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim. Trading view'de başardım sonunda yardımınızla.
İnvesting de de yardımcı olacak arkadaşlar çıkarsa sevinirim. Orada da / işareti ile yapılır diye düşünüyorum mantıken. Ancak o simgeyi kullandıktan sonra ne yazarsam yazayım, aradıgınız bulunamadı diyor. usdtry yada benzer hiçbirşey bulamıyorum.
Yer İmleri