Sayfa 120/1049 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
    EXCHANGE te coin BAKIMA alınır ise exchange de takılı kalırsınız.

EXCHANGE deki coin sayınız HOT WALLET dakinden fazla ise tek seferde çıkamazsınız. COLD dan HOT a transfer etmelerini beklersiniz. Bu da çoğu zaman haftadan haftaya olur.

Yani paribuden herkes BTC çekmek istese ÇEKEMEZLER sitenin HOT dan COLD a geçmesi gerekir. Hafta sonu veya gece gerçekleşir ise sinir krizi geçirirsiniz.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by Gakkolaz Yazıyı Oku
    Yok benim dünden beri durdurdu bitcoin bilerek aldım sattım ondan sonra durdurdu kimlik doğrulama da ad soyad kimliklte olduğu gibi Türkçe karakter kullanın diyor aynisi ni yazıyorum ama nafile

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    doğrulama için belgenin fotolarını istiyor heralde ama ben başka siteye exchange ederken istemedi :S

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
    Bazı siteler doğrulama oluncaya dek düşük VOLUME izni veriler. Ona takılmış olabilirsiniz.
    Yani doğrulama oluncaya dek işte 1000 TL maksimum işlem hacmi gibi.

Psikolojik YAS süreci

4. XMR, ETC, BCH alımları tamam.
    şu an BTC,ETH,IOTA,ETC,BCH,XMR yatırımlarım var %60 BTC , %40 diğerleri. şimdi bir kaç ay almak falan yok. bundan sonra sadece izleyeceğim. tarla gibi düşünün aldım koydum.bu teknoloji öyle kolayca bitmez,henüz halka tam inmedi, inerse patlama olacak. IOTA mesela şu an çok ucuz, önümüzdeki seneler 1000 kat artma ihtimali her zaman var. diğerleride öyle. haa büyük şelalelerde olabilir mi olur ama asla çöp olmaz.

5. doge'de bir hareket var bugün.cent altı fiyattan kurtulmak ister gibi.incelenebilir.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Dogecoin PROGRAMCININ sanal para ile dalga geçmesi yüzünden ortaya çıkmıştır. İsmi de bu yüzden köpektir. (Dog, Dogy, Doge, etc)
    Fakat o sıralarda criptolardaki tuhaf tutma/tutmama fikir tartışmalarında talep görmüştür.
    İsmi ilk kez 4 harf olan coindir

Dezavantajları :
    ÜRETİMİ BİTMEYECEKTİR.
    MAX SUPPLY ı yoktur.

Avantajları :
    Talep gören coindir. Nereydese tüm exchangelerde vardır.
    Düşük FEE oranına sahiptir. Bir kaç kuruşa coini dünyada dolaştırabilirsiniz.
    Çok hızlı confirme olur.
    UCUZ mal satan dükkanlar genelde doge coin ile çalışır.

Yinede transaction (transfer) sayısı 2015 dekinin altındadır.

Ana sitesi
    https://dogechain.info
    sayin secbul,

bu sonsuz uretme isi bence ciddi problem olabilir eger yatirim araci olarak goruyorsak.

yani sadece odeme islemi icin super olabilir. stabil fiyatli DOGE ile bir urun saglikli fiyatlanir ve odeme cripto para ile yapilir vs vs.

ancak bu durum ciddi yukselisleri engelleyebilir. siz ne dusunuyorsunuz?

coinbase 'de hesap actim. ogrenmek amacli £10 para yatirdim ve BTC aldim.

gate.io da ki hesaba bunu aktarmaya calistim ki mesela DOGE alayim.

ancak coinbase bu islem icin £12.50 fee istiyor.

bu isler bu sekilde mi oluyor?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    sayin secbul,

bu sonsuz uretme isi bence ciddi problem olabilir eger yatirim araci olarak goruyorsak.

yani sadece odeme islemi icin super olabilir. stabil fiyatli DOGE ile bir urun saglikli fiyatlanir ve odeme cripto para ile yapilir vs vs.

ancak bu durum ciddi yukselisleri engelleyebilir. siz ne dusunuyorsunuz?
    Ben bu yüzden DOGE dan uzak durdum. Ha periyodik oalrak DOGE gider gelir. Şu an değerli olma sebebi bitcoin.
    Yine de benim düşünceme göre sonsuza ıraksayacağını düşünür isek + gitgide daha Komplex Kripto paralar çıkacağını da düşünür isek doge benim kulvarımda değil.

Ama ilginç olan ben ÇÖP coinler ile ilgileniyorum. Şu an yatırımım yok. 500.000 XJO var eskilerden elimde kalan. O da market değeri 4000 dolarda iken girmiştim.

ÇÖP coin işi çok riskli ama belki 50 kat getirisi olacak iştir. Sabırve spekülasyon gerektirir. Şu an araştırma içindeyim.

Psikolojik YAS süreci

Sayfa 120/1049 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •