Sayfa 233/1001 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Rakı Sofrası 10

3 Tane konu başlığına parmağımızı attık, bu gecelik yeter her halde?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Geberip gideceniz, ne yahu bu saat 05:30 da kalkmak!
    :
    Abi iş var mecburen kalkmam lazim. Kalkip duş , ufak tefek atıştırma derken ancak evden cikarim. Sabah son kontrol var programda sorun çıkmamışsa 2-3 ay sabah 5.30da kalkmayacagim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yönetime bildirip 2 saat bekleyince bir şey olmuyor diye düşünmeyin. Yönetim denen adamlar bu işi işlerinden eşlerinden ailelerinden zaman ayırarak yapıyor. Yeri geliyor 12 saat görülmediği oluyor. Sonunda mutlaka görülür.

15.ooo Dolar gayme maaşı ne b. yemeye alıyorlar deye, düşünüyor insan!

65 İnçlik 4K Zamsung TV'leri yılbaşı hediyesi deye, beklemeye başlamışlardır bile!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yönetim 12 saat görmese amma sikayet amma olaylar olur başlıklarda.. Sayın objektif biraz yuksek soylemis zamani sanki.. Hem 15bin dolar maaşı 12 saat için vermek çok mantikli degil.. Ben 3000 dolara 16 saat çalışma garantisi veririm. Hem Hakan Atilla bukadar maaş almıyormuş 12 bin dolar ne oyle

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,105
    65 İnçlik 4K Zamsung TV'leri yılbaşı hediyesi

Beklemiyoruz desek yalan olur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,105
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yönetim 12 saat görmese amma sikayet amma olaylar olur başlıklarda.. Sayın objektif biraz yuksek soylemis zamani sanki.. Hem 15bin dolar maaşı 12 saat için vermek çok mantikli degil.. Ben 3000 dolara 16 saat çalışma garantisi veririm. Hem Hakan Atilla bukadar maaş almıyormuş 12 bin dolar ne oyle
    Bayramlarda, seyranlarda olabilir....

sabah bir çıkıyoruz evden, akşama kadar akraba dolaş...

büyük olay olursa da, forumda bir çok kişide telefonum var, cepten yazıyorlar,

cepten müdahale ediyorum/z.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,105
    şimdi kaykılma zamanı, yattığım yerden de dizi izlerken bakıyorum ara sıra foruma..

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Bayramlarda, seyranlarda olabilir....

sabah bir çıkıyoruz evden, akşama kadar akraba dolaş...
    .
    Aynen abi cok nadir oluyordur.. Birde yöneticiler var moderatorler var biri olmasa biri olur denk gelir herhal .

Sayfa 233/1001 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •