Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
abicim benim 2 tane evim var zaten istanbulda. ben yurtdışında çalışıyorum işim gereği genel olarak rusyada. gel moskovadan 500 bin usdye 24 m2 ev al o zaman.

insanlarda görgüsüzlük had safhada ben buraya da daha önce yazdım, en kıçı kırık adam site olsun havuz olsun vs diyor. burada öyle ev oldumu 1 milyon dolardan başlıyor biliyon mu sen? dubaide kaldım 7 ay o gördüğünüz gökdelenlerde 1 stüdyo 1 milyon usd. ******iboktan arap çölü 55 derece yolda yürüyemiyorsun. kirası 5-6 bin usdden başlıyor.

ben diyorum ki gidin kızıltoprağa, feneryoluna, suadiyeye orda hala gayet uygun evler var. dua edin araplar maraplar tam keşfetmesinler oraları.
istedigin kadar yaz anlamazlar anlayamazlar

Bende cok gordum boyle insanlar Istanbul da yasamis ve yasarken nefret etmis metrobuslerde hayati gecmis asgari ucrete yakin ucret aldigi icin istanbul un gercek guzelligini yasayamamis

Yillar sonra green card veya baska yollarla ABD ye gelmisler ve o zaman anlamislarki Istanbul bir cennet. 24 yildir ABD deyim her Turk ayni seyi soyluyor

- Abi Istanbuldayken Istanbula kufrediyorduk ama simdi anliyoruz megerse cennetmis

-ama nasil olur? Altinizda 6 silindir araba evler 300 metrekare cok guzel isleriniz var para sikintiniz yok

-birak abi parayi falan insanlik olmus burada. Sokakta bi insana benzeyen insan yok herkesin isi gucu para olmus. Evler buyuk icleri bos arabalar kocaman gidecek yer yok

-peki TR ye tatile gittiginiz zaman bunlari anlatiyormusunuz?

-Ilk gittigimizde anlattik baktikki kimse anlamiyor anlayamiyor bizde sustuk. Ama param olsa iki saniye durmam Istanbula donerim

- Bari Istanbul dan bir ev falan alsaydiniz

- Sakami yapiyorsun tabiki Istanbul dan eve girdik. Zaten herkes giriyor. Istanbul bizi affet senin degerini bilememisiz sana yanlis yere kufur etmisiz. Affet bizi

-valla ayni seyi bende soyluyorum hemde hergun.
------------------------------------------------------------------------------------