Sayfa 224/651 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Ben kapanışı görmeden inanmam bunlara..Daha geçenlerde gördük 12:54 e kadar tavandan milyon eşleşmeyi sonra 12:55 de 28 eşleşti..Bekleyip göreceğiz..Bu haberler bize yetmez, zaten olumlu olsaydı sabah tavan açar ve bizler alış yapamazdık..Şirketten kap a olumlu bir haber gelirse ben o zaman ümitlenirim..yoksa bizi ne 32 ne 50 kuruş kurtarmaz...

2.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Eğer bu haberle tavan olmayacaksa ne zaman olacak
    Akgirayin 3 ay once tv deki konuşmasının aynısını yazmislar.yeni bir haber yok tedarikçilerle anlaştık diye şirket haber verirse çok şey değişir.

3. Şimdi hürriyet bu haberi yaptı . Şirket kapa haber göndermesi gerekmezmi. Böyle bir çalışma var yada yok diye.

4. http://www.posta.com.tr/amazon-gelin...yazisi-1328217

Bu haber de bize tavan yaptırmıştı bugünkü haber bundan aşağı kalmaz diye düşünüyorum o yüzden tavan diyorum

5.  Alıntı Originally Posted by igitmez Yazıyı Oku
    Akgirayin 3 ay once tv deki konuşmasının aynısını yazmislar.yeni bir haber yok tedarikçilerle anlaştık diye şirket haber verirse çok şey değişir.
    Akgiray konuşmasında görüşeceğiz diyordu haber ise tedarikciler kabul etti diyor aynı şey değil

eşleşme ne durumda

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

7.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Bu haber tavan yapar önemli olan haberin sirket tarafından desteklenmesi önceki hürriyetin haberini hatırlarsanız yine tavan yaptırmıştı
    Haberde kabul edildi demiyor bazıları olumlu yaklaşıyor diyor.Akgirayda buna benzer şeyler diyordu .Kap a haber düşerse herşey değişir.

8.  Alıntı Originally Posted by igitmez Yazıyı Oku
    Haberde kabul edildi demiyor bazıları olumlu yaklaşıyor diyor.Akgirayda buna benzer şeyler diyordu .Kap a haber düşerse herşey değişir.
    Olumlu yaklaşma zaten satın alınıyor bugün

Sayfa 224/651 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •