Sayfa 25/50 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Bitcoinde Yükseliş Kaçınılmaz

1. Kripto paraların alım satımı hakkında bir kaç gündür kafamda bazı sorular varken başlığı gördüm. Forumumuzda bu işi bilenlerin olmasına sevindim, sorularıma geçmeden önce sn banucann'ın sorusunu yanıtlayarak başlayalım.

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku

....yok macd, yok bilmemne grafiği, piyasa araştırması vs hiç bir şeyin bu konuda hükmü yok. var olan bütün grafikler regüle edilmiş yatırım kanalları için icat edilmiş analiz araçlarıdir. misal normal bir borsada her kağıdın günlük bir yükseliş ve düşüş limiti vardır. borsa istanbul'da her hangi bir kağıt tek bir seansta %10 üzerinde yükselemez veya düşemez. o seviyelerde tavan veya taban olur.

bir altcoin'in bir günde %90 değer kazandığı ortamlarda o grafik analizleri vs çalışmaz. ingiliz anahtarıyla vida açmaya çalışmak gibi bir mantıktan öteye geçmez. iki tane çizgi çekip kimin elinde kaç adet olduğu, günde ne kadar kazındığı, neye göre değer kazandığı veya kaybettiği belli olmayan btc için "teknik analiz" saçmalıktan öte değildir..
    Dolaşımdaki toplam sayısını tam olarak bilemediğimiz, kimin alıp sattığını göremediğimiz, fiyatı belirleyen faktörlere hakim olamadığımız, geçmişine bakıp bugüne nasıl geldiğine dair (teknikçi/temelcilerin ifadeleriyle) talep artışı dışında pek yorum yapamadığımız bir para biriminde teknik analiz şimdilik çuvallayabilir.
    Ama bir gerçek var, bu coinlerin bir değeri var, para ediyor, alanı ve satanı var, hatta değişimde kabul görüyor. Endonezya'da gençler bazı coinleri para olarak kullanıyorlar. Geçenlerde kayınbiraderim dogecoinleriyle bilgisayarını yeniledi.
    Sarı bir metal parçasına değer biçip alıp satan insanoğlu, kripto paraları da alıp satar.

Şimdi gelelim benim sorularıma.
    Kayınbiraderim Endonezya'lı ve coinlere ilgi duymamın nedeni kendisi. Borsaları takip ederken dogecoin fiyatlarının Endonezya borsasında Türkiye'deki koineksten genellikle daha pahalı olduğunu görmüş. Şu an dogecoin Bitcoin Indonesia'da 0,014607 iken koinekste 0,013243 usd. Ben koineksten doge alıp bizim kayına gönderebilir miyim? Yüzü astarından pahalıya gelir mi? Yollarda kaybolur mu

2. dogecoindeki artış dikkat çekici, uygun işlem komisyonları da cabası, hiç bulaşmamıştım bu işe giresim de yok ama şeytan dürtüyor

3.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Doge grafigi okuyabileni parasi..

;)

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bu biraz köydeki 50 kagitlik m*k hikayesi
    O ona o ona satar
    Sonunda bin kaat olur ederi
    Yerler
    Sonra şaşkın şaşkın
    Biz bu m*k u niye yedik
    Hikaye bunun gibiydi
     Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Mac o bu
    Beni ilgilendirmez.

Bir meta
    Hisse
    Zart zurt

Yasiyormu??

5 kez ayni hareketi belli boyutlarda yapmismi

Yapmis.
    Yapabilir mii
    Yapabilir.

Ok.

Gidip 10 bitcoin koymadim.
    Ama sizin gibi
    Benzer sayida aldim.
    Bitcoin cashler ile.

Cunku
    Bu grafigi gordum..

https://i.hizliresim.com/vjzdaD.jpg

Daha oncede paylastim.

20 btc de idi.

Sonuc
    83

1 1.5 ayda. ))

Gerisi tatava..

Alıntı Originally Posted by Mr. Peppermint Yazıyı Oku
    Kripto paraların alım satımı hakkında bir kaç gündür kafamda bazı sorular varken başlığı gördüm. Forumumuzda bu işi bilenlerin olmasına sevindim, sorularıma geçmeden önce sn banucann'ın sorusunu yanıtlayarak başlayalım.

Dolaşımdaki toplam sayısını tam olarak bilemediğimiz, kimin alıp sattığını göremediğimiz, fiyatı belirleyen faktörlere hakim olamadığımız, geçmişine bakıp bugüne nasıl geldiğine dair (teknikçi/temelcilerin ifadeleriyle) talep artışı dışında pek yorum yapamadığımız bir para biriminde teknik analiz şimdilik çuvallayabilir.
    Ama bir gerçek var, bu coinlerin bir değeri var, para ediyor, alanı ve satanı var, hatta değişimde kabul görüyor. Endonezya'da gençler bazı coinleri para olarak kullanıyorlar. Geçenlerde kayınbiraderim dogecoinleriyle bilgisayarını yeniledi.
    Sarı bir metal parçasına değer biçip alıp satan insanoğlu, kripto paraları da alıp satar.

Kayınbiraderim Endonezya'lı ve coinlere ilgi duymamın nedeni kendisi. Borsaları takip ederken dogecoin fiyatlarının Endonezya borsasında Türkiye'deki koineksten genellikle daha pahalı olduğunu görmüş. Şu an dogecoin Bitcoin Indonesia'da 0,014607 iken koinekste 0,013243 usd. Ben koineksten doge alıp bizim kayına gönderebilir miyim? Yüzü astarından pahalıya gelir mi? Yollarda kaybolur mu
    .... Amerika 'yı keşfeden kasifler gibiyiz. hic tecrubem yok. paranin hangi cuzdana gittigi, hangi ulke onemli mi.?.. bence firsat. gozden cikarilabilir miktarla denemek yanlış olmaz sanirim.

4.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .... Amerika 'yı keşfeden kasifler gibiyiz. hic tecrubem yok. paranin hangi cuzdana gittigi, hangi ulke onemli mi.?.. bence firsat. gozden cikarilabilir miktarla denemek yanlış olmaz sanirim.
    Yarın az bir miktarla deneyeceğim. Eğer sorunsuz bir şekilde gönderebilirsem harika. Geçmişte ödediğim swift ücretlerine yanarım Ayrıca kendim için de az miktarlarda birkaç farklı coin alıp bir yıl unutacağım. Bakalım ne olacak...

Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Biraz daha guvenin.
    Bitcoin iyidir.
    Dogru alt coinler
    Cenneti getirir.
    ;)

Hahaha,
    Aynı fikirdeyim.
    Bu bir furya mıdır, ne kadar sürer ve ne derece değerlendirebiliriz?
    Bu değişimdeki hız azalmadan faydalanmak şart.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .. sayin discover su tespit hakkindaki görüşleriniz nedir. ve diger katilimci arkadaşlar.....

yok macd, yok bilmemne grafiği, piyasa araştırması vs hiç bir şeyin bu konuda hükmü yok. var olan bütün grafikler regüle edilmiş yatırım kanalları için icat edilmiş analiz araçlarıdir. misal normal bir borsada her kağıdın günlük bir yükseliş ve düşüş limiti vardır. borsa istanbul'da her hangi bir kağıt tek bir seansta %10 üzerinde yükselemez veya düşemez. o seviyelerde tavan veya taban olur.

bir altcoin'in bir günde %90 değer kazandığı ortamlarda o grafik analizleri vs çalışmaz. ingiliz anahtarıyla vida açmaya çalışmak gibi bir mantıktan öteye geçmez. iki tane çizgi çekip kimin elinde kaç adet olduğu, günde ne kadar kazındığı, neye göre değer kazandığı veya kaybettiği belli olmayan btc için "teknik analiz" saçmalıktan öte değildir..
    Ben katılıyorum,
    BTC nin ya da diğer coinlerin teknik analizini ancak geçmişteki hareketlerine göre bakıp yorumlayabiliriz. Bu da bize gelecekte nerelere gideceğinin haberini ya da ipuçlarını veremez. Ancak geçmişi yorumlamamızı sağlar
    Şöyle olabilir ancak,
    Evet iyi bir haber düşer piyasaya tıpkı imkb de olduğu gibi, o zaman diyebiliriz ki "evet bir yükseliş olacak".
    Örneğin 18 Ocakta Texas Borsası açılıyor ve BTC nin 25000 $ a çıkacağı söylentisi var.
    Bekleyip göreceğiz.

Kendi adıma ise kripto para olayında daha çok yeniyim.
    Önümüzdeki 30 günlük süre zarfında reel hareketlere geçme planım var mining yönünde.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

7.  Alıntı Originally Posted by Mr. Peppermint Yazıyı Oku
    Kripto paraların alım satımı hakkında bir kaç gündür kafamda bazı sorular varken başlığı gördüm. Forumumuzda bu işi bilenlerin olmasına sevindim, sorularıma geçmeden önce sn banucann'ın sorusunu yanıtlayarak başlayalım.

Doge gönderim komisyonu en düşük, gönderim hızı ise en iyi coinlerden biri. Siz cüzdan adresini yanlış yazmadığınız sürece kaybolması gibi bir durum söz konusu olmaz. Bakmanız gereken bir başka durum da iki borsadaki hacim konusu.

8.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Doge gönderim komisyonu en düşük, gönderim hızı ise en iyi coinlerden biri. Siz cüzdan adresini yanlış yazmadığınız sürece kaybolması gibi bir durum söz konusu olmaz. Bakmanız gereken bir başka durum da iki borsadaki hacim konusu.
    Evet, koineks'te gönderim 2 dogecoin diyor sayın enfarktus. oldukça düşük. Ancak hacim konusunu anlayamadım, iki borsanın hacimleri birbirine yakın. Hacim gönderim süresini mi etkiler?

Sayfa 25/50 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •