bu ortak 20 Mart 2017'de 550.000 lot'u borsaya kote etmiş. Sonra 24 Mart 2017'e satmayı planlamaktayım diye bildirimde bulunmuş. 27 Mart 2017'de satışı 1.72-1.74 aralığında tamamladım diye bildirmiş. Matriks verilerine göre A1 capital aracı kurumundan satış yapılmış. Aynı süreçler mi işler yine hep beraber izleyip göreceğiz. bol kazançlar
Size söyleyeyim mi nedenini; Canı ortaklıktan ayrılmak istemiş. O kadar. Başka bir şey aramayın arkadaşlar. P.tesi-salı bu iş biter inşallah.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Ama burda bir tuhaflık var gibi. soyleki 27 Mart 2017 de 2 milyon 100 bin hissesinin 550 binini elaman satmış. Elimde 1 milyon 562 bin hisse kaldı demiş. Hatta genel kurulda 1.562 bin hisse siyle muhalefet etmiş .
Şimdi ise tekrar 2 milyon 187 bin hisse mi satacağım diyor.
Eleman hisse satmamismiydi. Bu ne şimdi?
1-2 saatlik araştırma sonucunda yazılmış yorumlardır. Yanlışım varsa lütfen düzeltin. Ytd
yatırım tavsiyesi değildir.
Son düzenleme : domates; 13-01-2018 saat: 01:38.
Bu vatandaşın bağlı ortaklıkta da hissesi vardı. Devir yoluyla birleşti şirketler, hissesi de artmış oldu.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Bir süredir forumu okuyorum sadece. Değerli paylaşımlar için teşekkürler. Gerçekten sitedeki en kaliteli ve seviyeli sayfalardan birisi Silver.
Ben de sizin gibi düşünüyorum sn. izci. Adam sadece elindeki hissesini satmak istemiş.
Ama arkasında kişisel bir husumet mi var, yoksa daha stratejik bir amaç mı var, bunu şirket ortaklarından yada üst yöneticilerinden bilgi almadan kesin biçimde öğrenemeyiz.
Adam hepsini bir anda satacağını söylemiyor. Satmak için kote ettiriyor. Belli ki önümüzdeki süreçte hisse fiyatının artacağını o da görüyor ve elindeki hisseleri satmak için bu durumu değerlendirmeye çalışıyor. Naçizane fikrim, bu satışın pozitif bir işaret olduğu yönünde.
İyi geceler.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Evet birleşmeden dolayı hissesi artmış birleşme sözleşme sine baktım. Sayın izci nin dediği gibi adam hissesini satmak istiyor kimene muhtemelen alicisida hazır kim bilir.
yatırım tavsiyesi değildir.
O kadar lotu satarken hisse baskı görecektir. Ben hisse 2.35 altına gelirse toplayacağım. Satış baskısı bittikten sonra bu hisseden çok umutluyum.
Yer İmleri