Sayfa 132/928 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Gübre için 2018 yılı eski devin uyanış yılı olması temennisiyle. Beklemeye devam.
    Dün hesapta olmayan bir ihtiyacım için biraz satış yapmıştım az da olsa üzüldüm satarken.
    Allah başka aciliyetler çıkartmasın ve hakkını bularak satmayı göstersin hepimize.
    bize anlık şok etkisi yapacak türden hikayeler lazım ortak...bilançodan ümidim yok...2018 yılı bile tam net değilim...adamlar ciro vs. söylüyorlar ama net kar beklentilerini yazamıyorlar...4,2 milyar ciro beklentisini güzel söylüyorlar ama sonuç ele geçen ne olacak belirsiz...deseler ki bu ciro ile 250 milyon kar hedefliyoruz o zaman birşeyler olur...onuda çeyreklik bilançolarda az çok belli edecekler...yoksa yatırımcı güveni sıfır yönetime karşı....

2. Bi tutun artik suralarda da almayi dusunelim. Yahu ben almiyim da yine yukselsin. Bitirdin ortaklarini yillardir. Hep kötü anlara getiriyor ataklarini bilerek. Ya düzeltme zamani ya operasyon oncesi.

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tam birşey olacak bir hareket edecek derken hop endeks güm.sakın ayrılırsın 10 kademe gömdüler.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Nasıl bir iş arkadaş! Hisse hareketlenir İran karışır, tam yükselme emareleri gösterir Afrin operasyon haberleri. Sabır, sabır, sabır. Maliyetim 4,10 altında ama satmıyorum. Bu hissede bir oyun var ve pastayı birileri tek başına yeme gayreti içinde bana göre. Yok arkadaş o kadar kolay değil. 3,5 gören gözler 2,5’dan 1,5’tan korkmaz. Oradan da alırım sıkıntı yok. Yabancılar girmeye başlamış. Ben malımı kaptırmam.

5.  Alıntı Originally Posted by kalimero Yazıyı Oku
    Nasıl bir iş arkadaş! Hisse hareketlenir İran karışır, tam yükselme emareleri gösterir Afrin operasyon haberleri. Sabır, sabır, sabır. Maliyetim 4,10 altında ama satmıyorum. Bu hissede bir oyun var ve pastayı birileri tek başına yeme gayreti içinde bana göre. Yok arkadaş o kadar kolay değil. 3,5 gören gözler 2,5�dan 1,5�tan korkmaz. Oradan da alırım sıkıntı yok. Yabancılar girmeye başlamış. Ben malımı kaptırmam.
    Valla bilerek yapıyorlar. Ben 5 lerdeyken trade ederdim gene oyleydi. Aslinda tam bu hareket edecekken olay olmuyor, bunlar oyle olacak gunlerde hareket izlenimi yaratiyorlar. İnanki durum bu. Ama bi sekilde kirar 4.45 i sonra ver elini 4.9x ler. Ben kirmasini bekliyorum oyle girecem.YTD

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 5.50 lerde pozitif açıklama yaptılar 3.50 lere gömdüler yine açıklama yine satış

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by helicobacter Yazıyı Oku
    5.50 lerde pozitif açıklama yaptılar 3.50 lere gömdüler yine açıklama yine satış

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Demekki kimsenin sirket yönetimine güveni yok. Ordaki yatrımla ilgili kim varsa kovmalari lazım ki algi bir nebze değişsin.

8.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Demekki kimsenin sirket yönetimine güveni yok. Ordaki yatrımla ilgili kim varsa kovmalari lazım ki algi bir nebze değişsin.
    ortak gubrf hariç ne varsa kar zarar bakmadan sattım...yönetime nasıl güveneceksin adam çıkmış faiz oranları yüksek diyor...bu faiz oranları ile yatırım yapan yok mu....veya 2008 yılında faz oranları razi yi alırken çok mu düşüktü...bu şirket için 2 beden küçük bir yönetici gübretaşın başındaki ibrahim bey....

Sayfa 132/928 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •