Sayfa 307/948 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by alpaslan Yazıyı Oku
    Bugün eski foruma yazılanları okudum, kendimce bazı konular dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istiyorum, bir yıl önce yazılanlarda toparladığımda beklenti var ov 1 euro hedef biçilmiş, dengesiz hareketler ile alım-satımda bulunanlar tedirginlik içinde bulundukları,kurumsal olarak zayıf oluşum şirketin bulunduğu belirtilmekte sonuçta ben bu hisse ile ilgili önümüzdeki bilanço bakar ona göre hareket eder beğenmez isem bir dakika beklemeden satıp çıkarım, ayrıca bir yıllık alan -satan bir takas paylaşabilen bir arkadaşın paylaşmasını ve bu takas durumunun bilgilendirebilecek forumdaştan rica olunur...
    Sn.alpaslan euro hedefini sn.kemosabe ile değerlendirdik. Şirketin en yüksek ihracatını almanya ya yapması, pazarlama şirketinin alman markanın distribütörü olması sebebiyle hatta ben teknik analizleri euro bazında incelerim. Hedef teknik ve temel olarak uygundur. Son naz ları şahsi görüşüm piyasa tabi sağlıklı olmalı beklenmeyen durumlar olmazsa çok uzak değil. He elalemin kağıdı 1 haftada 10 tl olurdu ama bu böyledir ağız tadiyla kimseye para kazandirmaz huyu kurusun. Ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Yabancı oranı: 16.01.2018 Salı (dün) : 14.41, 17.01.2018 Çarşamba (bugün) : 15.10.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Hayırlı olsun. Yabancı oranı süper bir çıkış ta. Hem de hisse düşerken. Bugün hissede ciddi bir yükseliş bekliyorum inşallah.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bist ist. işlem gören 550 hisseden; Yabancı alımları günlükte: 9. sıradayız, haftalıkta: 8.sıradayız. Yabancılar talan ediyor arkadaşlar. Haberiniz olsun.

5. eminmisin izci kardeşim 1 haftadır izliyorum şirket ıyı ama BORSA performansı cok zayıf gibi

6. yabancı oranının artması çok güzel..sanırım bu miktar ciddi boyutlara ulaşırsa çıkış da ivmelenir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by kasap Yazıyı Oku
    eminmisin izci kardeşim 1 haftadır izliyorum şirket ıyı ama BORSA performansı cok zayıf gibi
    Eminim, hiç olmadığı kadar.

8. aksgy inanılmaz yabancı artımı var ama hala kopmadı ateks ve bundada aynı durum sabredip beklemek lazım 2,35 ek alım yapıldı keko bu çok bekletecek gibi görünüyor bizi
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 307/948 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •