Sayfa 320/948 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. 1 HAFTA MAX 10 gün 20 bin 50 bin 100 bin vs günlük, gün aşırı düzensiz satışlar yapacak MEÇ amca. Sonra tahta hareketlenecek (yukarı) o arada geri kalan malı verecek. Geçen böyle yaptı hadi bizi yanılt bey baba. 1,72 74 aralığından sattığında; 1,65 açtı, 1,63 en düşük görüp 1,83 e gitti. o arada dönüş yolunda bastı. Çıkış yine kademelerde 15 - 20 bin lotlarla oldu. Eğer önümüzdeki 2 hafta içinde %10 çıkış olursa o zaman mal döşeme günü olacak, geçen öyle oldu. YTD

2. %10 luk çıkıştan sonra satmaya kalkarsa herhalde ancak o miktarda satış yapabilir...veyahut da hisseyi tavana getirdikten sonra ilgi maxsimum iken satış yaparsa hisselerini eritebilir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Merhaba ortaklar,
    Döviz pozisyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi seviyeler kâr üzerinde baskı oluşturur?

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. şu an hisse degil %10 % 3 artıya geçse burada bir tane küçük yatırımcı kalmaz hepsi satar.Böyle bir durumda büyük yatırımcı kime satacak. bu hisseler satıldıkça da destek direnç hikaye. satış tamamlandıktan sonra da alanlar 4-5 hafta yeni alıcı arayıp duracaklar. o zamana kadar da bilançonun kokusu gelmeye başlar. eger, yeni bilanço hissenin şu anki degerini ucuz oldugunu gösterirse, yeni alıcılar gelir işte o zaman satan satar, satmaya 2018/3 aylık bilançoyu bekler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by inertia Yazıyı Oku
    Merhaba ortaklar,
    Döviz pozisyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi seviyeler kâr üzerinde baskı oluşturur?

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dolar düşer, Euro yükselirse iyi olur. Dolar 4.00 ve üstü baskı oluşur.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sevgili knox, son durum rica etsek, mümkünse.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    şu an hisse degil %10 % 3 artıya geçse burada bir tane küçük yatırımcı kalmaz hepsi satar.Böyle bir durumda büyük yatırımcı kime satacak. bu hisseler satıldıkça da destek direnç hikaye. satış tamamlandıktan sonra da alanlar 4-5 hafta yeni alıcı arayıp duracaklar. o zamana kadar da bilançonun kokusu gelmeye başlar. eger, yeni bilanço hissenin şu anki degerini ucuz oldugunu gösterirse, yeni alıcılar gelir işte o zaman satan satar, satmaya 2018/3 aylık bilançoyu bekler
    Sn.emekli ben satacağını düşünmüyorum, bunların göstermelik hareketler olduğunu düşünüyorum. malın sahibi geçen seferki gibi bellidir. Bu malı satacak zat, şirketin içinden biri işlerin nasıl gittiğini bizden çok daha iyi biliyor. Şirketin ederini de bilir mutlaka. Satışa başladı bugün büyük ihtimalle, ky acaba bu adam ederini böyle görüyorsa kaçmalı mıyım diye düşünebilir. Ben 3 aylığa kadar kalırım, arada zıplarsa hedef fiyatıma gelirse verir geçerim kendi adıma ytd

8. karı yüksek olan her hisseye muhakak alıcı gelir dostlar...üstelik de silverlinenin ödenmiş sermayesi (hisse adeti ) çok düşük...küçük bir alış iştahı gelirse hisse çok güzel çıkabilecek bir yapıdadır...çeyreklerde 5-6 milyonluk karlar hisseye çok şey katar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 320/948 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •