topikte çok yazdım..bazı arkadaşlar görmemişin tarlası olmuş der diye korkuyorum

sakarya-akyazı da köy içi 1 dönüm kadar fınfık bahçem var, ev yapmaya müsait...Rize de babadan kalma köy içinde 3-4 dönüm kadar çay bahçesi var...yukarıda bahsi geçen zeytinlik bursa orhangazi de....yeni yapılan otobanın orhangazi çıkışına 2-3 km mesafede.
yani tarla yatırımlarını da çeşitlendirdik...zeytin, fındık, çay mahsülü alıyorum...ayrıca meyve ağaçlarımız da var bu bahçelerde, ekersen her türlü sebze vs de çok güzel olur.
tarla yatırımlarımı ulaşımı rahat ve ileride değerleme potansiyeli olan noktalara yaptım...orhangazi deki arazi köprü sonrası zaten çok değerlendi...akyazı daki yer de, gebze-akyazı kuzey marmara otoyolu bittikten sonra değerlenir...ist anadolu yakasında oturuyorum, her iki tarlaya da 1 saat civarı bir sürede gidebilirim...ileride ev yaparsam haftasonları dinlenmek için gidebilirim.
bu arada aldığımız mahsul de yanımıza kar kalacak.
(
3-5 sene sonra çocuklar kendi başlarına evde kalabilmeye başladıklarında, ben de 45 filan olurum...bahar aylarında gidip 1 hafta kalıp gelirim şeklinde plan yaptım....yazları zaten baba ocağına 1-2 ay gidiyorum...eskiler tebdili mekanda ferahlık vardır demişler...3 ayrı şehirde ve farklı özellikleri olan yerde ikamet edebileyim istiyorum.
ha üç evi idare etmek tabii ki masraflı olacak(biri sıfırdan yapılacak, bir diğeri ciddi bir tadilat geçirecek)...ama parayı da böyle günler ve masraflar için biriktirdik zaten...beni ve ailemi mutlu edecekse, ödediğime değecekse, sorun yok

Yer İmleri