Sayfa 807/1001 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Rxpuhayrani Yazıyı Oku
    Asagidaki bir vatandaşın görüşleridir. Halkin Algi bozukluğu yaşadığının orneklerinden sadece biridir. Umit falan kalmıyor ulke adina.

AMERİKA GİBİ BİR ÜLKEYE BÖYLE BİR CEVABI VERMEK İÇİN BÜYÜK DEVLET OLMAK GEREKİRDÜNYA BANKASI, IMF GİBİ ABD KURULUŞLARINA BORCUNUN OLMAMASIDÖVİZ REZERVİNE SAHİP OLMAN GEREKİRTÜRKİYE BÜYÜK VE BAĞIMSIZ DEVLET OLDU
    Dolar güçsüzken büyük Türkiye..dolar güçlüyken dış mihraklar operasyon çekiyor..iyi tuttu bu hikaye..

2. Merkez brüt döviz rezervi. 89.2milyar dolar. Net rezervi ne kadar acaba. Arkadaşlar yanlış görmüşüm. Rezerv 89.2 imiş. Özür dilerim. Yanlış yazmıştım. Yazıyı ondan düzelttim.
    Son düzenleme : MKELES; 25-01-2018 saat: 15:26.

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Dolar güçsüzken büyük Türkiye..dolar güçlüyken dış mihraklar operasyon çekiyor..iyi tuttu bu hikaye..
    Post truth donem deniyor yasadigimiz doneme.acacak olursam nesnel hakitatlerin belirli bir konu üzerinde kamuoyu belirlemede duygulardan ve kisisel kanaatlerden daha az etkilemesi durumudur. herkes kendi gerceklerini seciyor ve yasiyor, sosyal medyada kendi gruplarinda ve haber kanallarinda kendi gerceklerini secmekte.

Z988 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. !işbank 3,7140-37480 marja bakın ne iş anlamadım
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Aşağidan alırim yukaridan satarim her halukarda dolar artsada dussede zarar yazmam diyo
    bir halt olacağı yok.

6. AMERİKA GİBİ BİR ÜLKEYE BÖYLE BİR CEVABI VERMEK İÇİN BÜYÜK DEVLET OLMAK GEREKİRDÜNYA BANKASI, IMF GİBİ ABD KURULUŞLARINA BORCUNUN OLMAMASIDÖVİZ REZERVİNE SAHİP OLMAN GEREKİRTÜRKİYE BÜYÜK VE BAĞIMSIZ DEVLET OLDU
    Amerika dünyanın en alçak ülkesidir ve dünyada barışın tesis edilebilmesi için abd'nin yıkılması gerekir. Ancak, yukarıda alıntılanan ifadeyi söyleyen mantar beyinlinin göz(t)üne aşağıdaki grafik girsin.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aşağidan alırim yukaridan satarim her halukarda dolar artsada dussede zarar yazmam diyo
    [emoji2] haklısın
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    3.7530 noktasi onemli..bu nokta kirilir ise uste dogru 3.7690 noktasi gorulebilir..
    altta ise 3.7370 noktasi var, ben bugun yine pozisyon acmayip izlemeyi tercih ediyorum..ytd
    3.7370 kirilmis sirada 3.7190 noktasina gelip gelmeyecegi gozlemlenecek, muhtemelen gelecek bu noktaya da..
    altta ise 3.7021 var..
    uzun uzun kafa utulemeye gerek yok, iki satir hepsi bu..poz hala acilmadi..

Sayfa 807/1001 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •