Sayfa 34/748 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 265 - 272 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Tufan sallıyor ama şirketi BATIÇİM Yerlerde sürünüyor.

YTD
    Paraları Mistral e kaçırdı tufan cık.
    Essss haydar essss.......tufan a doğru esssss...
    YTD

********in evladı köpeksiz köy buldu değneksiz geziyor
    nasip....

3. İşlem hacmi coşmus
    İrmik menkul değerler yıllardır profesyonel kadrosu ile reel hayatta kazandıklarını borsada heba etmeyi gelenek haline getirmiştir.

4. 30 marta az kaldı aşağı basmaya milleti bezdirmeye çalışıyorlar ama böyle olmaz ki ver taban taban bir şeye benzesin değil mı böyle çocuk gibi iki üç lotla oynamak kalıbına yazık p....efendi.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by comep Yazıyı Oku
    30 marta az kaldı aşağı basmaya milleti bezdirmeye çalışıyorlar ama böyle olmaz ki ver taban taban bir şeye benzesin değil mı böyle çocuk gibi iki üç lotla oynamak kalıbına yazık p....efendi.

Bi kademe gönderde son paramızla da nuh alıp dükkanı kapatalım..

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Ücretsiz borsa derinlik diye bir program var play Store'dan indir üye ol kullan ben de yazarım ama senin için daha iyi olur[emoji1]

Alıntı Originally Posted by comep Yazıyı Oku
    Ücretsiz borsa derinlik diye bir program var play Store'dan indir üye ol kullan ben de yazarım ama senin için daha iyi olur[emoji1]

Bi deneyelim..sağol..

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. 3 k mal aldım bir ay oldu onun pesine düstü herhalde. Hayatımda gördüğüm en boktan tahtalardan biri

İrmik menkul değerler yıllardır profesyonel kadrosu ile reel hayatta kazandıklarını borsada heba etmeyi gelenek haline getirmiştir.

Sayfa 34/748 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •