Sayfa 67/417 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 529 - 536 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,667
    Herkese hayirli kazanclar..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Herkese hayirli kazanclar..
    Syg,
    Sayın dudu poltk ile ilgileniyorum size bir sorum olacaktı dolaşımda 750 bin lot var deniyor, fakat takas toplamı 1120000 küsür bu nasıl oluyor teşekkürler şimdiden...
    saygılar....

Bilanço ne zaman?

4.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    Sayın dudu poltk ile ilgileniyorum size bir sorum olacaktı dolaşımda 750 bin lot var deniyor, fakat takas toplamı 1120000 küsür bu nasıl oluyor teşekkürler şimdiden...
    saygılar....
    Dolaşımda fiilen 725000 lot var. Aradaki fark kadar hisse dolaşımdan çekildi. Onlar dolaşımda olsaydı şuan hisse A grubu olurdu
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Dolaşımda fiilen 725000 lot var. Aradaki fark kadar hisse dolaşımdan çekildi. Onlar dolaşımda olsaydı şuan hisse A grubu olurdu
    Peki neden takas ta görülüyor öyleyse?

6. Sanırım daha önce piyasa yapıcılığı için kota kaydedildiler. Sonra py işi bitince işleme kapandı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Sanırım daha önce piyasa yapıcılığı için kota kaydedildiler. Sonra py işi bitince işleme kapandı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sayın Pit cevaplarınız için çok teşekkür ederim .Ufak ufak almaya başladım bende, inceledim tam bir uzun vade kağıdı gibi gözüküyor, Umarım hemen yükselmez de ,biraz daha alma şansım olur

8. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/656035

Açıklamalar
    Şirketimizin, 01.06.2017 tarihli Genel Kurul Toplantısı'nda alınan 6 numaralı karara ve bu kararın alınma gerekçesine istinaden, Yüzey İşlem Kimyasal ürünlerinin üretimi amacıyla makine tedariki ve işçiliği yaklaşık 600.000 Euro olacak şekilde yatırım yapma kararı almıştır. Yatırımımıza Şubat ayı içerisinde başlanacaktır. Yatırımın ve üretimin başladığı tarihler ayrıca duyurulacaktır.

Sayfa 67/417 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •