Sayfa 401/948 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Abi şu kadmelere bakarak nasıl bir çıkarım yapıyorsunuz
    Şöyle kademeler çok sığ ise spek tatile çıkmıştır , alış haneleri çok dolu ise spek amca hisseyi gömecektir, satış hanesinin işlem fiyatının üzerinde kamyon yüküyle mal varsa spek amcamız aşağıdan mal istiyordur , tahta dengeli ise ve satış haneleri ağırlık kazanmaya başlarsa spek amca kağıdı yukarıya doğru çizecektir , ben böyle biliyorum... YTD
    Benim yorumum hareketin yukarı veya aşağı olacağı yönünde değil sn kitapçı. Sert olacağı yönünde.

2.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Benim yorumum hareketin yukarı veya aşağı olacağı yönünde değil sn kitapçı. Sert olacağı yönünde.
    Şimdilik sert hareketler beklemiyorum mec amcamız satıcı spek niye fazla para ödesinki mümkün olduğu kadar uygun fiyata vermesini bekleyecektir hareket ondan sonra olur , yalnız fazla zamanı kalmamştır bilanço gelme tarihi yakın , aşağı hareket bende beklemiyorum , olsa bile bu MEC amcanın satışları olur , çabuk toparlar... YTD

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Şimdilik sert hareketler beklemiyorum mec amcamız satıcı spek niye fazla para ödesinki mümkün olduğu kadar uygun fiyata vermesini bekleyecektir hareket ondan sonra olur , yalnız fazla zamanı kalmamştır bilanço gelme tarihi yakın , aşağı hareket bende beklemiyorum , olsa bile bu MEC amcanın satışları olur , çabuk toparlar... YTD
    Temelden, kademe analizinden tekniğe dönmekte fayda var kanımca. Diğer konular yeterince işlendi beklenti oluştu pozisyonunu alan aldı.
    Uzun vadeciyim diyorsan haftalık grafikten çalışılabilir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Temelden, kademe analizinden tekniğe dönmekte fayda var kanımca. Diğer konular yeterince işlendi beklenti oluştu pozisyonunu alan aldı.
    Uzun vadeciyim diyorsan haftalık grafikten çalışılabilir...
    Bu fiyatlarda sadece temel konuşur ve böyle fırsatlar borsada 10 yılda bir ortaya çıkar. Yemişim tekniğini, grafiğini.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bu fiyatlarda sadece temel konuşur ve böyle fırsatlar borsada 10 yılda bir ortaya çıkar. Yemişim grafiğini, tekniğini.
    Afiyet olsun Sn İzci, bizde bu hissenin düşeceğini düşündüğümüz için burada değiliz elbet, lakin bir hissenin çıkmaya/düşmeye başladığını size grafik söyler.

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bu fiyatlarda sadece temel konuşur ve böyle fırsatlar borsada 10 yılda bir ortaya çıkar. Yemişim tekniğini, grafiğini.
    işte budur üstad ...

7.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Afiyet olsun Sn İzci, bizde bu hissenin düşeceğini düşündüğümüz için burada değiliz elbet, lakin bir hissenin çıkmaya/düşmeye başladığını size grafik söyler.
    İlla ki her forumda tureyecek boyle çapsız tipler.....

8.  Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    İlla ki her forumda tureyecek boyle çapsız tipler.....
    Aman havayı bozmayalım

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 401/948 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •