Sayfa 24/372 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 185 - 192 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Beni arayan yok,çünkü ben onları aradım...cuma günü bu hisseye,yarında mpark' başvuracağım...Allah utandırmasın ...
    İnşallah sn. Batık.

2. 10 bin tl lik istesek 2 bin tl lik gelirse %10 yapsa 200 TL kar ..

Bir çok insan boyle dusunuyordur 😊😊

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Ultraekin Yazıyı Oku
    10 bin tl lik istesek 2 bin tl lik gelirse %10 yapsa 200 TL kar ..

Bir çok insan boyle dusunuyordur 😊😊

Aynen oyle ama bence 10katı talep gelır 10/1 i gelir

4.  Alıntı Originally Posted by Yildirim23612 Yazıyı Oku
    Aynen oyle ama bence 10katı talep gelır 10/1 i gelir
    10 kat talep gelir mi dersiniz ?

5.  Alıntı Originally Posted by Ultraekin Yazıyı Oku
    10 kat talep gelir mi dersiniz ?

Yuzde 5i bıze tahsıs edılecek bugun aracı kurumu aradım hergum yuzlerce soru gelıyor dedı tlımanında 7katı geldı burda daha az pay ayrıldı kucuk yatırımcıya bencr talep patlaması olacak

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    647
     Alıntı Originally Posted by as1 Yazıyı Oku
    Artmada sıkıntı yok isterse tavan tavan gider bu taleple ilgili bu durum... (%5 lik kısım bunu yapabilir mi soru bu? Çünkü %85 + %10 elinde bizden daha iyi iskontayla satışa hazır bekleyecektir diye düşünüyorum...Aşağıda örnek verdim.)
    Endeks düşerken arz olan hisse de endekse paralel düşmesi gibi sanırım...burada oran belirleyici olur...
    Ayrıca 180 gün EnerjiSA ve bağlı ortaklar satmama garantisi var bu durum olumlu...
    Son sorun %5 dağılımı soruyorsan yerli talep fazla olur düşüncesindeyim (%5 arz... talep elbet fazla olur... buda bir strateji)
    diğer tarafta %85 yabancı ve %10 yerli kurumlar var bunlara muhtemelen bizden daha iyi bir ıskontoyla verecekler şöyleki;
    Açılış 6.7 oldu diyelim %5 lik kısıma 6.7 den verecekler diğer %10 ve %85 lik kısıma farklı iskontodan 6.50 dan verebilirler.
    Bunlar açılışta ne yapacaklar %3 kar var birazda sabah açılışın coşkusuyla %5 kar alttan yedir gitsin yapabilirler...
    Birde endeksin etkisini asla gözardı etmeyin bu risklere göre gidişata göre karar verin derim...
    Bu yazdıklarım tamamen senaryo sadece burada düşüncelerimi yazdım gerçeklik payı yoktur... Uyarı anlamında Yazdım...
    Kırmızıladığım yerleri okuyun derim elbette %5 ayırırsan talep fazla olacak ama bu diğer %95 in iyi/kötü niyetli olduğunu göstermez.
    Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by as1 Yazıyı Oku
    Kırmızıladığım yerleri okuyun derim elbette %5 ayırırsan talep fazla olacak ama bu diğer %95 in iyi/kötü niyetli olduğunu göstermez.
    Herkese aynı fıyattan verılmeyecekmo yerlı yabancı fıyat talebe gore tek olmayacakmı yanı gepımız aynı fıyattan alcaz dıye bılıyorum

Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
    kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
    dereceye girenleri de tebrike bekleriz
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 24/372 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz