Sayfa 283/1049 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. misal dün gece GAS ve NEO dik duruyor demişdim..demez olaydım..meğer dik duruşları benden ötürüymüş...geldim indiler....ahahahahah

aha kutatku kardeşim LİSK dedi ya alayım dik duruşu hemen biter..bende bir şeyler var..dik duruşları hemen bitiriyorum...ahahahahahahah

2.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    şimdi misal LİSK denen kripto gidiyor..şerefimle yemin ediyorum burdan 3..5 kişi alalım düşmezse ben e5 e düşüp bedeva verecem...ahahahahahah
    bak daha almadım niyetine girdim anında düşdü amk liski...ahahhaahah

3. Ben gvt dan vazgecmem....adi ustunde gavat....cok sevdim hareketlerini....neblio cok dustu ama gorunen cok mal.verdiler....toplamadan gitmeyecek gibi

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    Ben gvt dan vazgecmem....adi ustunde gavat....cok sevdim hareketlerini....neblio cok dustu ama gorunen cok mal.verdiler....toplamadan gitmeyecek gibi

kutatku kardeşim seni seviyorum..şöyle yapayım totem olsun..NEO=NEBLİO.......GAS=GVT....nasıl..çok uyum sağladılar demi..

ne yapalım son kararımızmı....? ahahahahahahahah

5.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    kutatku kardeşim seni seviyorum..şöyle yapayım totem olsun..NEO=NEBLİO.......GAS=GVT....nasıl..çok uyum sağladılar demi..

ne yapalım son kararımızmı....? ahahahahahahahah
    ince ince araştırır kene.. baktım neo her yazılım dilini destekliyor ee bizim neblio da aynı öyle...gvt de bi bakıma neonun gavatı gasa benziyor...

nasıl..??**

ayy yarılcam şimdi...ahahahhaahahahah

6. En guzeli arastirmamak gerek.... alip yatalim ama biz para kazanmayi sevmiyoz....alip satsak yeterzararinada olsa eyvallah ....kayniyo icimizde alio satmak arzusu....sabir desen hak getire..........😁 hastalik olsa gerek....

7.  Alıntı Originally Posted by kutatku Yazıyı Oku
    En guzeli arastirmamak gerek.... alip yatalim ama biz para kazanmayi sevmiyoz....alip satsak yeterzararinada olsa eyvallah ....kayniyo icimizde alio satmak arzusu....sabir desen hak getire..........�� hastalik olsa gerek....

evet hak veriyorum bizim tedaviye ihtiyacımız var..amatem de yer varmıdır acep..))

8.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    1500 tane masa var..masalarda ekip sayısı olarak 10 kişi desek 15 bin tane uyanık....ve masa masa gezerek konsomasyon yapan bizler ..sayımızı tahmin edemiyorum..çokda önemli değil..kendimden biliyorum..o masadan şu masaya gezerek götümüzü avuçlatıyoruz pek bilgili proje sahibi patronlara...ahahahhahaahahah

😅😁😁😁😀😀😃😂😄 ilahi

Sayfa 283/1049 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •