Sayfa 96/639 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 761 - 768 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Ben de kayıt yaptım...

Bu sayfayı actiginiza göre umudunuzu tamamen yitirdiniz mi hocam???

Genel kurul toplantısı haberi ve alınacak kararlar içinde bir beklenti kalmadı mı acaba???

Nisan ayında verilecek kurumlar vergisi için de bir umut yok o zaman???

Peki davadan beklenti nedir bize yansıması ne olabilir???

Dava sürecinde bunlar icraata başlar fiyata yansıması olursa örneğin 1.50 ye kadar çıkacağını varsayarsak...

Patron hisse alımına başlar ise veya bir üst pazara çıkmak için başvuru haberi gelirse???

Şu anki görüntü negatif akpaz için ama hep beklediğimiz şeyler gerceklesmeye başlar ise???

D grubunda olupta bir haber ile % 100 ile % 1000 arasında değer kazanan şirketler oldu....

Örnek olarak Dardanel, Ansa, Bisas, transTürk gibi... hepsinin hikayesi farklı olsa da bizimde hikayemiz var...

Şirket yetkilileri ile gorusebildiniz mi dava süreci hakkında bilgileri var mı??? Ben yine Mehmet Beyin arayıp söyleyeceğim patronuna iletsin...

Hakkımızda hayırlısı olsun ben hala bir umut bir iki ay içinde haberler gelecek ve 1 lira üstüne çıkacak diye bekliyorum tabii ki bu beklenti tamamen pozitif biri olmamdan kaynaklanıyor...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
    bence bu adamlara fazlasıyla zaman tanıdık..
    sadece hikaye anlatılıyor icraat yok..
    hemen en kısa sürede idari ve adli sürece seddülbahir hocanın katkısıyla başlayalım...
    şirket üstüne düşeni yaparsa ne ala ...
    ama biz bu oluşuma en kısa sürede başlamalı ve destek olmalıyız bu saatten sonra....

2. Ümit hocam umudumu tamamen yitirmedim ama aşağı inen bir rampa görünüyor,önümüzdeki sene faiz ödemeleri başlayacak.Bunların tavırlarından,üsluplarından ciddi manada rahatsız olmaya başladım.Ben zamanında adat zorunluluğunu anlatınca,Ümit Deniz kem küm edip hiçbir şey söyleyemedi.Şimdi yeni yetme biri kalkmış,SPK ile görüştük;bunun hukuki bir temeli yok diyebiliyor.
    Nûn

3.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Ümit hocam umudumu tamamen yitirmedim ama aşağı inen bir rampa görünüyor,önümüzdeki sene faiz ödemeleri başlayacak.Bunların tavırlarından,üsluplarından ciddi manada rahatsız olmaya başladım.Ben zamanında adat zorunluluğunu anlatınca,Ümit Deniz kem küm edip hiçbir şey söyleyemedi.Şimdi yeni yetme biri kalkmış,SPK ile görüştük;bunun hukuki bir temeli yok diyebiliyor.
    Tamamen size katılıyorum. Mehmet Beyin bilgili olmadığına işine hakim olmadığına dair kanaat oluştu bende...

PWC bu işin neresinde hocam??? Böyle saygın bir kurum Akpaz yüzünden piyasada olumsuz anılmak istemez gibi...Ben PWC sahibi olsam Akpazin dolandırıcılık yaptığına kanaat getirsem rapor hazirlamazdim...

Hissenin % 65 inin patronda olması ve 2018 ağustosa kadar 5 milyona yakın lot alımı sözü var...

Neyse ben yanınızdayım ama inşallah mahkeme sürecine gerek kalmadan gereği yapılır çünkü 1 _ 2 haber ile 10 güne bu hisse istenildiğinde sonra 1.5 lira olur...

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    PWC bu işin neresinde hocam??? Böyle saygın bir kurum Akpaz yüzünden piyasada olumsuz anılmak istemez gibi...Ben PWC sahibi olsam Akpazin dolandırıcılık yaptığına kanaat getirsem rapor hazirlamazdim...
    Evet hocam;iş dünyasında PWC'nin bilinirliği,Akpaz'dan çok daha fazla.Kurum disiplini açısından da Akpaz'dan çok daha saygın bir şirket diyebiliriz.

PWC baştan sona her şeyi ama her şeyi biliyor.Şu an birisi bunlara neden olumlu görüş verdin derse;genel kurulda karar alınması yönünde taahhüt aldım diyecek.Bu aklı veren zaten kendileri emin olun.Akyüreklere zaman tanıdılar.Baktılar ki işi toparlayamıyorlar,böyle bir çözüm koydular ortaya.
    Nûn

5. çok sıkıştılar, yakında bir haber patlatırlarsa hiç şaşırmam..

6.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    çok sıkıştılar, yakında bir haber patlatırlarsa hiç şaşırmam..
    Ben yakın zamanda iş anlaşmaları ile ilgili bildirim bekliyorum yoksa bu yıl ciddi oranda hasılat artışı nasıl olacak???

Sonrasında genel kurul haberi bekliyorum...

Bakalım hangisi önce gelecek hatta Mart bitmeden bir haber beklentim var...

7.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Evet hocam;iş dünyasında PWC'nin bilinirliği,Akpaz'dan çok daha fazla.Kurum disiplini açısından da Akpaz'dan çok daha saygın bir şirket diyebiliriz.

PWC baştan sona her şeyi ama her şeyi biliyor.Şu an birisi bunlara neden olumlu görüş verdin derse;genel kurulda karar alınması yönünde taahhüt aldım diyecek.Bu aklı veren zaten kendileri emin olun.Akyüreklere zaman tanıdılar.Baktılar ki işi toparlayamıyorlar,böyle bir çözüm koydular ortaya.
    O zaman genel kurul kararı için süre azalıyor PWC bu aklı verdiyse bunlara bir süre de vermiştir bence....

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    O zaman genel kurul kararı için süre azalıyor PWC bu aklı verdiyse bunlara bir süre de vermiştir bence....
    aynen...hem haber, hem genel kurul kararının düşmesi lazım..enseyi karartmadan beklemeye devam, yapmazlarsa dava hazırlıklarına başladı arkadaşlar bizde dahil oluruz süreç devam eder gider

Sayfa 96/639 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •