Sayfa 390/690 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Esem hissesini 6 yıldır taşıyan yatırımcıların çoğunun bir çok hikayesi olduğuna eminim..6 yıldır eriyip giden paralarımıza mı yanalım, yaşadığımız üzüntülere mi..bir gün diye hep bekliyoruz fakat o gün hiç gelmedi. Sn legenda'nın dediği gibi 6 yıl önce bizim için ciddi bedel karşılığı olan o lotlar şimdi çerez parası ile toplanabiliyor o yüzden eskilerin elindeki lotların hem maddi hem de manevi değerinin bedelini hesap etmek oldukça zor...

2. Valla iyi sabır etmişsiniz ama sabır borsanın ilaçıdır. Şuan hissenin yönünü yukarı olarak görüyorum.hedefimde zarara ugratılan paraya karsılık gelen hisse fiyatıdır bu hisse mecbur çıkıcak. Arsalar satılır zarar tanzim edilir yeni bi ortaga bile gerek kalmadan hisse fiyatı 4 tl bulur bunu görmemek körlük olur. Zaten bi ortak bulurlarsa olay tamamen degisir düşüncesindeyim. Morelinizi yüksek tutun

3.  Alıntı Originally Posted by teyyoman Yazıyı Oku
    Valla iyi sabır etmişsiniz ama sabır borsanın ilaçıdır. Şuan hissenin yönünü yukarı olarak görüyorum.hedefimde zarara ugratılan paraya karsılık gelen hisse fiyatıdır bu hisse mecbur çıkıcak. Arsalar satılır zarar tanzim edilir yeni bi ortaga bile gerek kalmadan hisse fiyatı 4 tl bulur bunu görmemek körlük olur. Zaten bi ortak bulurlarsa olay tamamen degisir düşüncesindeyim. Morelinizi yüksek tutun
    bizim de canımız hep böyle istedi. Geldiğimiz nokta bu..

Alıntı Originally Posted by teyyoman Yazıyı Oku
    Valla iyi sabır etmişsiniz ama sabır borsanın ilaçıdır. Şuan hissenin yönünü yukarı olarak görüyorum.hedefimde zarara ugratılan paraya karsılık gelen hisse fiyatıdır bu hisse mecbur çıkıcak. Arsalar satılır zarar tanzim edilir yeni bi ortaga bile gerek kalmadan hisse fiyatı 4 tl bulur bunu görmemek körlük olur. Zaten bi ortak bulurlarsa olay tamamen degisir düşüncesindeyim. Morelinizi yüksek tutun
    Arsalar kaldı mı.Kaldıysa da ,uzmanlık alanı olan hırsızlık,üçkağıtçılıkla yok etmiştir.Minareyi çalan kılıfını uydurmuştur.Hele de çalan hırsızların hırsızlarından biri olan canını, malını kurtaran cenk ise...
    Son düzenleme : batık; 09-02-2018 saat: 23:55.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Forumu takip edenler çok son günlerde.. Biz zamanında 3 liralardan daldık ama o zamanlarda sermayenin 3 katı kar açıklamıştı... Ulusal pazara çıkmamak için hiçbir neden yoktu.. Am şu andaki durumda hiçbir olumlu veri yok.. ayrıca nırmal bir hissede değiliz.. takip edenler görüyor zaten..en basiti bugünkü durum.. şirketin tüm yönetim kurulu üyeleri hakkında güveni kötüye kullanma suçundan suç duyurusunda bulunuldu ve taban olması gerekirken olmadı..şu haber bırakın Yakın İzleme Pazarını , ulusal pazardaki herhangi bir hisse hakkında olsaydı bugün taban olurdu... sanmayın ki Esemin taban olmaması şirketin sağlam olmasından kaynaklanıyor..sağda solda eski haberlerde 45 gayrimenkulden falan bahsediliyor.. yok öyle bişey... hepsi satıldı onların.. dile kolay, holding ve 14 grup şirketi iflastan kurtuldu gayrimenkul satışları neticesinde... elde avuçta birşey kalmadı... az geriye gitseniz forumda zaten görürsünüz..geçen yıl şirkete kredi çekmek için Cenk annesinin evini ipotek ettirdi... Az araştırın, yakmayın kendinizi..
    Forumun arşivleri kaldırılmış.. 2014 ve sonrasındaki yazışmalarımız var sadece.. doktorumuz ahmetseyranpoy un yazdıklarını pek dikkate almayın , polyannacılık oynardı kulakları çınlasın http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=140052
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

6. Bu başlığı şu anda 72 kişi okumaktadır. (1 üye ve 71 ziyaretçi)
    SAAT 03:10 BU NE LAAAAAAAAAAAAAAAA..

7. Anlaşılan gizli takipçilerimiz var..Gece Kuşları bunlar....Haber mi düştü dedim bir an. Bu saatte millet rüyaları ile uğraşırken bu 71 kişi kim ola ki?

8. Arsa yok, para yok, ticaret hacmi yok, güven yok, itibar yok. Olan bir tek şey var o da sahtekar mı sahtekar, dolandırıcı mı dolandırıcı, ölmüşlerin kemiklerini sızlatan mı sızlatan bir yönetim kurulu var. Eyy takipçiler Rus ruleti oynamak istiyorsanız buyrun alın. Ha gidebilir mi gidebilir de. Ama o tek mermi patlayabilir de.

Sayfa 390/690 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •