Sayfa 516/948 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. tahtada az bır alım yabtım

tahtayı ızlıyorum

eczy mı 6 aydan fazla 1 yıldan az bır suredır ızlerım ve şu an alım yabmak ıcın busudayım

şu an tahtanızda gozetleyıcı bozısyonundayım

ılk yazım da avaneler den bahı s edılmıştı

nasıbse alım yabarım nasıb degılse az bır lotla ışlemlerım al sat a döner

al sat a çok musaıt çünkü erbosta yaşananların aynısı yaşanıyor

son 2 haftada duşunce alım ve yukselınce satım yaban yüzde 14 ve uzerınde kazancı olur ıdı bu tahtada

alım satım tahtası mı degıl mı erbos gıbı tahtayı olcer bıçer degerlendırırız

ne keko ne sen nede bır başkası ıcın burada degılız kâğıdı tanımaya çalışıyorum

2.  Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    ızcı dayı

malı satmış olabılır
    eskı borsacılar ıcın bır kural vardır

malı sattılar ıse sayfasında yanı buraya gelıb yazmazlar

kımseyı etkilememek ıcın veya etkı altında bırakmamak ıcın ben malı boşattltım diyemezler

yatıtım tavsıyesı degıldır
    Bu yorumunun kağıdı tanımakla ne alakası var sevgili wishwind.

Benim takıldığım insanlar hakkında konuştuklarınız.

Sadece kağıt hakkı nda olan yorumlar, örn . gün içinde yaptığı hareketler vs. ,bunların başımın üzerinde yeri var.Katılırım katılmam ama değişik bir bakış açısıdır faydalanmaya çalışırım.

Çok uzattık.Benim sizler kadar borsa tecrübem yok.Defalarca söyledim.Kağıt hakkında olumlu olumsuz her türlü fikre saygı duyarım.Sadece devamlı olumsuz hava yayıp hala kağıtta duranları anlamkta zorluk çekiyorum.

Topiği daha fazla lüzmsuz konularla meşgul etmeyelim lütfen.

Siz tanımaya devam edin ve edindiğiniz izlenimleride lütfen paylaşın.

Saygılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Sn knox, tam anlatamadım konuyu. Wishwinde kızmadım, cevap bile vermedim. İnsanları yanıltabileceğimi ve rant elde edebileceğimi düşündü. Kendimi biliyorum, öyle bir şey yapmadım, onun demesi beni üzmez, niye dalaşayım, Çünkü yaram yok ki gocunayım. Etkilemedi bile. Burası forum sitesi o kadar olacak, ha doğru mu yaptığı, değil tabi, ama önemli bir şey değil. Ben bu tür şeylere her zaman müsamaha gösteriyorum. Böyle şeylerde tartışmam. Daha evvel Sn. deseitri de bir şey söylemişti, ona da cevap vermedim. Çünkü tanımıyordu beni. Olur öyle şeyler. Şimdi izci için kötü bir şey söyle desen, demez. Hemen küsecek çocuk muyuz, Allah aşkına. İnanıyorum ileride wishwind en çok sevenim olacak.

Beni kızdıran; bir sözüme karşılık, küfürler saydırılması. O küfürleri hak etmemiştim. Haketmiş olsam yukarıda cevap bile vermediğim kişilere, (altını çiziyorum; bırakın atışmayı, cevap bile vermedim.) şimdi küfretmem mi lazımdı. Bizim yaptığımız şimdi ergenlik mi oluyor, yoksa erdemlik mi.

Ergenlik; istemediğin bir şey olduğu zaman, karşındakine sitem etmek yerine, küfretmektir, Ergenlik; dostluk ve arkadaşlığın güzel olduğu bir ortamı, gereksiz yere karıştırmak ve çocuk gibi hiç yoktan bozmaktır. Ergenlik; sataşmak ve kavga çıkarmaktır. Ergenlik; kin ve nefret etmek demektir.
    Son düzenleme : izci; 10-02-2018 saat: 13:38.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar ben sadece trade yaptım adı üstünde her an tekrardan alınabilecek bir satıştır trade...yoksa biz hisseyi kötülemiyoruz...yaklaşık bir aydır elimdeydi ilk defa trade yaptım ama topikte kıyamet koptu..beni eleştiren arkadaşlara lütfen kendileri son bir ayda kaç defa trade yaptıklarını açıklarlar ise sevinirim...

değer verdiğim hisseler arasında bazen gidip geliyorum yakın zamanda banvitten çıkınca da orda da öyle oldu ama aradan bir süre geçtikten sonra tekrardan sermayenin yarısı ile aldık...tradede de normalde çok da başarılı değilim ,silverline beni yarıyolda bırakıp yukarılara da kaçabilir...eğer başarılı olursam tekrardan almayı düşünüyorum..

normalde kimsenin burda alıp sattığını açıklama zorunluluğu yok ki gördüğüm kadarıyla bir çok kişi de satıp çıkmış ama ben şefaf olmamın gereği olarak kendimi mecbur hissediyorum...dürüstlük benim prensibimdir...geçen günlerde herkes keko sattı deyince ben ortaya çıkıp satmadığımı söyledim ...ama perşembe günü trade amacı ile sattım...geçmişte kilergyoyu kalıcı olarak terk ettiğimde satıyorum ve bir daha da almayacağım demiştim...silverde böyle bir şey yok...sadece trade yaptım diyorum..

ha kötü niyetli olsam ve hissenin düşmesini istesem perşembe günü seans içinde hem de hisseyi kötüleye kötüleye sattığımı söyler ve sonra gerektiğinde aşağıdan yerine koyardım...görüldüğü üzere kimse panik olmasın diye cuma seans kapandıktan sonra söyledim...sattığımı da dün sadece knox dostum biliyordu...dünkü düşüşlerin benim ile alakası yok...kim aldı kim sattı onu da bilmiyorum...
    18 yıldır borsada işlem yaparım ara ara topiğe bakarım senin yazılarını da okurum,dert edeceğin bir şey yok sen doğrusunu yapmışsın tek sıkıntı bazı arkadaşlar yanlış anlamışlar...sen yokluğunu hissetirme onlar için pusula olmuşsun nacizane tavsiyem bu olur sn.keko...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    12/2017 Kar tahmini rakamım: 12.188 Milyon TL
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    18 yıldır borsada işlem yaparım ara ara topiğe bakarım senin yazılarını da okurum,dert edeceğin bir şey yok sen doğrusunu yapmışsın tek sıkıntı bazı arkadaşlar yanlış anlamışlar...sen yokluğunu hissetirme onlar için pusula olmuşsun nacizane tavsiyem bu olur sn.keko...
    Teşekürler dostum..ben zaten elimden gelinceye kadar çıktığım hisselerin yorumlarına da devam etmeye çalışıyorum...bazı arkadaşların bana çok değer verdiğini biliyorum hatta hangi hisseye girmişsem onların da beni takip ettiğini de hissediyorum....o yüzden de çıkma potansiyeli görmediğim hisselere yorum yapmıyorum ki beni takip edecek arkadaşların zarar etmesini istemiyorum...temelini beğendiğim hisseleri bir çok yerde söyledim...o hisselerden bir tanesinde de uygun yerden alıp orta ve uzun kalınsa dahi kazanılacağına inanıyorum...ama trade yapmadan duramayanların da kaliteli hisseler arasında zaman zaman gidip gelmelerinde ben sakınca görmüyorum....(alış eşikleri ve satış eşiklerine dikkat etmeleri gerekiyor )

şükürler olsun ki üç yıl içinde geçmiş zararlarımın tümünü çıkardığım gibi önemli miktarda da kara geçmişim...bildiğim hisseler konusunda bencillik yapmayı sevmiyorum...bu hisseleri tek başıma da yiyemeyeceğime göre böyle güzel bir sofrada dostlarım ile birlikte yemeyi tercih ediyorum...bizim kimseden bir şey istediğimiz yok...başkası gibi paralı üyelik peşinde de değiliz...bir faydamız oluyorsa bir dua edilsin yeterdir....yok bilmeden bir zararımız olmuş ise de bedua edilmesin yine bize yeterdir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Katılım için biraz süre istiyorum arkadaşlar. Sn. Kemosabe üstadın çağrısından çok etkilendim, muhakkak hepinizi seviyorum. Beni gelmeyi düşündürecek, ikna edecek, bir kaç insanın başında geliyordu kendisi.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    12/2017 Kar tahmini rakamım: 12.188 Milyon TL
    Not aldım teşekkürler

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 516/948 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •