Sn knox, tam anlatamadım konuyu. Wishwinde kızmadım, cevap bile vermedim. İnsanları yanıltabileceğimi ve rant elde edebileceğimi düşündü. Kendimi biliyorum, öyle bir şey yapmadım, onun demesi beni üzmez, niye dalaşayım, Çünkü yaram yok ki gocunayım. Etkilemedi bile. Burası forum sitesi o kadar olacak, ha doğru mu yaptığı, değil tabi, ama önemli bir şey değil. Ben bu tür şeylere her zaman müsamaha gösteriyorum. Böyle şeylerde tartışmam. Daha evvel Sn. deseitri de bir şey söylemişti, ona da cevap vermedim. Çünkü tanımıyordu beni. Olur öyle şeyler. Şimdi izci için kötü bir şey söyle desen, demez. Hemen küsecek çocuk muyuz, Allah aşkına. İnanıyorum ileride wishwind en çok sevenim olacak.
Beni kızdıran; bir sözüme karşılık, küfürler saydırılması. O küfürleri hak etmemiştim. Haketmiş olsam yukarıda cevap bile vermediğim kişilere, (altını çiziyorum; bırakın atışmayı, cevap bile vermedim.) şimdi küfretmem mi lazımdı. Bizim yaptığımız şimdi ergenlik mi oluyor, yoksa erdemlik mi.
Ergenlik; istemediğin bir şey olduğu zaman, karşındakine sitem etmek yerine, küfretmektir, Ergenlik; dostluk ve arkadaşlığın güzel olduğu bir ortamı, gereksiz yere karıştırmak ve çocuk gibi hiç yoktan bozmaktır. Ergenlik; sataşmak ve kavga çıkarmaktır. Ergenlik; kin ve nefret etmek demektir.
Son düzenleme : izci; 10-02-2018 saat: 13:38.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri