Sayfa 519/948 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Sn. Mastorinin mesajını bir kez daha yazıyorum.
    Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Yeterince yükseldikten sonra bu kağıdı satıp pişman olan birini görmedim dünya gözümle... Tek bir parametre yetiyor satmak için, daha istatistiği bozmadı 11 yıldır.. ytd
    Sn.gogos bu mesajı ve ararsanız bulursunuz buna benzer bir sürü mesaj attım tekrar ısıtıp yayinlamanizdaki gaye nedir? Evet hep pismanlik yaşattı geçmişte al sat yapamadik çoğu kez ama çok kez de yapabildik. Sizin bunu yazmanizdaki gaye acaba millet satış yapsın alttan nasıl olsa koyar psikolojisi yaratıp kağıdı yukarı sürmeye çalışanlara yardım etmek olabilir mi diye düşünmek istemiyorum desem doğru olur mu?

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Neden bu kadar gerginiz Sevgili Dostlar, bilmiyorum ama Sayin Izci'nin kar rakami gume gitmesin bu kargasada... Kendisinin gercekten rontgen, teshis ve tedavide uzman oldugunu da anlamis olduk bu arada, sagolsun... Benim tahminim de az altinda bu arada...
    Cagrima duyarsiz kalmadigi icin de kendisine ayrica tesekkur ediyorum. Sevgili dostlar, gercegin bir gun ortaya cikmak gibi kotu bir ozelligi vardir, bildiginiz gibi... Gelin o aldirdi sattirdi, satti tartismasini bir sureligine birakalim, kisisel hesaplarimizi erteleyelim en azindan bir sureligine... Bu dedigimi yapalim ki, Sayin Izci de diger dostlar da enerjilerini bilgi ve yorum paylasimina ayirabilsinler... Cunku yilda topu topu 4 kez geliyor boylesine onemli zamanlar... Tum dostlara saygilar ve bol kazanclar... Sayin Izciye de yeniden tesekkurler...
    Yatirim tavsiyesi degildir...

3.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.gogos bu mesajı ve ararsanız bulursunuz buna benzer bir sürü mesaj attım tekrar ısıtıp yayinlamanizdaki gaye nedir? Evet hep pismanlik yaşattı geçmişte al sat yapamadik çoğu kez ama çok kez de yapabildik. Sizin bunu yazmanizdaki gaye acaba millet satış yapsın alttan nasıl olsa koyar psikolojisi yaratıp kağıdı yukarı sürmeye çalışanlara yardım etmek olabilir mi diye düşünmek istemiyorum desem doğru olur mu?

Sn. Mastori, sizin önceki mesajınız çok net, bende de aynı şeyi gördüğüm için sizin bir yıl önceki mesajınızı ileri aldım. Geçmişte hep pişmanlık yaşattı al sat yapmadık diyorsunuz ya..işte! Aynı duyguyu yaşıyorum, hem de kaç defadır..2108/3 bilançodan sonra 2,49 gördü 1,96 ya indi -21% bu biir,
    2,73 e çıktı 2,22 ye çekildi -18 % bu ikiii, 2,83 e çıktı 2,57 gördü -9 % bu üüüüç, 2,85 e kadar çıktı , 2,60 ı gördü -9 % hem de aynı günde, bu döört.
    Her bir yukarı aşağı harekette %5 e oynansa 100 lot 120 lot yapılabilirdi. Hissenin bir yere kaçtığı falan yok, asıl yataş olur mu 5 olur 10 olur hatta 20 olur muhabbetleri sorgulayın isterseniz bir zahmet, hoş ben onlarda da sorgulanacak bir taraf görmüyorum, öyle düşünüyor öyle de yazıyor diyorum. Siz bunda da bir art niyet ararsanız bulursunuz eminim. Sizin bir yıl önceki yazdığınıza da bir art niyet yakıştırın da olsun bitsin bari.

4. Hissenin hareketlerini ne güzel tespit etmiş ve paylaşmış derken , pişman ettiniz! Sn mastori nin hisse ile ilgili tespiti yanlışmış diyeyim de konu kapansın bari.

5.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Sn. Mastori, sizin önceki mesajınız çok net, bende de aynı şeyi gördüğüm için sizin bir yıl önceki mesajınızı ileri aldım. Geçmişte hep pişmanlık yaşattı al sat yapmadık diyorsunuz ya..işte! Aynı duyguyu yaşıyorum, hem de kaç defadır..2108/3 bilançodan sonra 2,49 gördü 1,96 ya indi -21% bu biir,
    2,73 e çıktı 2,22 ye çekildi -18 % bu ikiii, 2,83 e çıktı 2,57 gördü -9 % bu üüüüç, 2,85 e kadar çıktı , 2,60 ı gördü -9 % hem de aynı günde, bu döört.
    Her bir yukarı aşağı harekette %5 e oynansa 100 lot 120 lot yapılabilirdi. Hissenin bir yere kaçtığı falan yok, asıl yataş olur mu 5 olur 10 olur hatta 20 olur muhabbetleri sorgulayın isterseniz bir zahmet, hoş ben onlarda da sorgulanacak bir taraf görmüyorum, öyle düşünüyor öyle de yazıyor diyorum. Siz bunda da bir art niyet ararsanız bulursunuz eminim. Sizin bir yıl önceki yazdığınıza da bir art niyet yakıştırın da olsun bitsin bari.
    Sn.gogos bunu net yazmanızı istedim bu kadar. 20 yi bilemem ama bu şekilde bilanço gelirse ki 2 dönem yeter dolar bazlı zirve hedef tir bu da benim görüşüm. Sn.kemosabe ye katılıyorum 3 aylık iyi gelecek diye düşünüyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Hissenin hareketlerini ne güzel tespit etmiş ve paylaşmış derken , pişman ettiniz! Sn mastori nin hisse ile ilgili tespiti yanlışmış diyeyim de konu kapansın bari.
    Tamam konu net anlaşıldı. Sorun yok dostum

7. Upsss....

Hımmm....

8.  Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    Upsss....

Hımmm....
    Kardes bu ne merak ettim. Kısaltma mı hava mı kaçırıyor

Sayfa 519/948 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •