Sayfa 338/790 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Evet bu haber cuma günü düştü.. Doğrudur... Açıkçası çok da fazla önemsemedim.

Ancak MÜ şu açıklamasına bir anlam veremedim.

''Halka açık şirketlerimizin mevcut borsa performanlarının genel endeksin üzerinde seyretmesi''

Bu nedir Allah aşkına.. Dalga geçer gibi.. Murat Ülker e Bizim Toptan diye bir şirketlerinin olduğunu hatırlatmak lazım sanırım..
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Evet bu haber cuma günü düştü.. Doğrudur... Açıkçası çok da fazla önemsemedim.

''Halka açık şirketlerimizin mevcut borsa performanlarının genel endeksin üzerinde seyretmesi''

Bu nedir Allah aşkına.. Dalga geçer gibi.. Murat Ülker e Bizim Toptan diye bir şirketlerinin olduğunu hatırlatmak lazım sanırım..
    Kesinlikle haklisin, o kismina bende cook sasirdim...

3. Yarin guc gosterisi yapmasi gerek hisselerinde bi kac gun iyi bir cikis olabilir..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. gunaydınlar;

neler oluyorr..7,01-7,25 arası inanlılmaz hareketler var...var mı anlam veren...

5.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Evet bu haber cuma günü düştü.. Doğrudur... Açıkçası çok da fazla önemsemedim.

Bu yazılan yazı; Kişi veya kurumun ruh halini net biçimde ortaya koymaktadır. geçmişte Anadolu gıda adı altında hissesinde yaptığı manipülasyon ( sonradan tanıştığım ve birlikte operasyon yaptıklarını söyleyenlerden öğrendiğim) ve aldığı kötü istekler.......

Bu sütunlarda da benzer ah almaları maalesef okumaktayım.

6. Bu yazılanları bizime bağlamak yanlış. 8.40 görüp 7 'ye kadar % 17 dilik bir düşüş sergiliyor. Bu haber Gözde ve Ülker ile alakalı ve her ikiside yüzde 2 - 3 ten fazla gerilemedi. Bu durum ya bilanço kötü gelecek diye fiyatlıyor. Yada tekrar dan aşağı çekip Bir posta daha hacimli şekilde toplamak istiyor. Çünkü 8.40 görüp buraya hacimsiz şekilde geldi. Bakın dikkat edin . 7.50 den sert Hacimle yukarı çıktı . ve 7.50 ye hacimsiz geldi. Şimdiki Hedef 7.01 'e çektiler. Şu anda 7.10. ve Burdan tekrar hareketlenecektir.
    Tabiki bu benim tahminlerrimdir. Düşmüş düşeceği kadar borsanın da en ucuz kağıdı beklemekten başka çare yok.

AL SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. BU SADECE BENİM GÖRÜŞÜMDÜR.

Sayfa 338/790 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •