Originally Posted by
fatih2501
Benim yazdıklarımı iyi okursanız, ortalamamın aşağı yukarı 2,5 civarında olduğunu, bu hisseyi yaklaşık 5-6 yıldır aldığımı, 5-6 yıldan beri beklediğim hissede hissenin ikiye katlaması kar ettiğim anlamına mı gelir bu tartışılır, benim belirtmek istediğim ben sabırlıyım yalnızca. Ayrıca dert yanmak gibi bir durumum söz konusu değil, hissedeki üç kağıdı göstermek dert yanmaksa bunu sizin takdirinize bırakıyorum. Bu hisseyi ilk aldığım dönemlerde doların 1,40larda olduğunu hatırlıyorum. Onun için bu hissede önemli olan sabırlı olmak..
Mal çok olunca riskde olunca dertte olur diyorsun yani?Bak o olabilir. Bunu düşünemedim. Kusura bakma. Yalnız doların 1.40 olması daha eski tarihteydi galiba.
Ben zararımı çıkaramam. Ancak kendime yetecek kadar bir limite ulaşınca borsadan çıkıp artık daha reel işlerle uğraşmak. Nerdeyse 20 yıldır borsaya esir hayat yaşıyorum. Kimide bırakamazsın diyor, daha tecrübeli insanlar. Benim iş Hollywood da Borsa filmi vardı adı aklıma gelmedi ünlü bir aktörün aynı ona döndü.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri