Sayfa 204/728 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 5820 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Bende şaşırmıştım zaten daha neden eksi yapmadı diye.Kapanışta rahatlamıştır

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Temettü hisseleri arasına BJK neden sıkıştırdın ki heyecan olsun diye mi

3.  Alıntı Originally Posted by stress Yazıyı Oku
    Borçlu şirketlerin bedelli sermaye artırımı düzenlemesinde 2013'e geri dönen SPK, Galatasaray'ın bedelli sermaye artırımına giderek 270 milyon TL borcunu ödeyebilmesi için kapı açmış oldu.

(SPK) dün aldığı 3 kararla sermaye piyasalarına giden yolu biraz daha genişletti. Önceki gün futbol liginde tekrar liderliğe yükselen Galatasaray'ı da yakından ilgilendiren borçlu şirketlerin bedelli sermaye artırımı düzenlemesinde 2013 yılına geri dönüldü. Böylece, yüksek borcu olan şirketlerin sermaye piyasalarından bedelli sermaye artımı yoluyla borçlanmasının önü 5 yıl aradan sonra tekrar açıldı.

KÜÇÜK YATIRIMCI DİKKAT ETMELİ!
    Ortak satışına yönelik getirilen düzenleme ile patronların Borsa'da rahatlıkla hisse satışına gidebileceği ve sıkıntıya düşen şirketlerin kaynak ihtiyacını artık borsadan sağlayabileceği belirtiliyor. Fakat borçlu şirketlerin bedelli sermaye artırımına gitmesine yönelik 12. maddenin 7. fıkrasına getirilen düzenleme piyasada bir miktar tedirginlik yarattı. Küçük yatırımcıların hakkının korunması adına bir miktar tedirginlik yaratan bu kararın suistimal edilmemesi gerektiğine değinildi. Bu anlamda analistler, özellikle küçük yatırımcıları yatırım kararı alırken dikkatli olmaları konusunda uyardılar. (kaynak:https://www.sondakika.com/haber/haber-spk-dan-galatasaray-a-mujde-sermaye-artirimi-10562475/)[/COLOR]
    Bakalım kim önce davranacak tspor gsaray BJK fener sıra bu olsun. BJK 2016 da iptal gerekçesi ortadan kalktı şu an engel yok

4. Onu bunu boşverin haftaya deplasmanda Münihi yenerse siz o zaman coşkuyu görün.

Böyle bir ihtimal var mı var..

5.  Alıntı Originally Posted by erkona Yazıyı Oku
    Onu bunu boşverin haftaya deplasmanda Münihi yenerse siz o zaman coşkuyu görün.

Böyle bir ihtimal var mı var..
    Kime sorduysam farkli yenilir dediler. Ben beraberlik olacak tahmin ediyorum. Yenmesi cok buyuk surpriz olur kanaatimce

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Şampiyonlar ligi kupasını alır, üstüne ligi de şampiyon bitirirse.. kac TL olur bu bjkas ? Böyle bir ihtimal var mı ? Var..!

7. Millî takımdan 1 futbolcu adı sorsanız bilemem ama spor hisseleri her daim alırım . İlk defa bukadar yiprandim . Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by SAHAN3301 Yazıyı Oku
    Kime sorduysam farkli yenilir dediler. Ben beraberlik olacak tahmin ediyorum. Yenmesi cok buyuk surpriz olur kanaatimce

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ben sürpriz yapacağını düşünüyorum yani yenecek diye düşünüyorum. Beraberlikte fırlatır hisseyi.

Sayfa 204/728 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •