Sayfa 415/761 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1.  Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    Eğer oyunu kuran tahtayı bozan tekniğe namertlik yapmaz ise 15 lere yol alabilir...yanılma payı oldukça yüksek bu hissede
    saat 14.12 de yorum geçmişim saat kaç sayın ümit05 ve benzerleri? kaaaaç saaat ? konuşmayın adabınızı bilin bunu yazıp millete faydamız olunca mı zorunuza gidiyor? ne iş yaparsınız siz burada ?

2. 13.90 devre yandi

3. Elektrikler gitmiş
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    saat 14.12 de yorum geçmişim saat kaç sayın ümit05 ve benzerleri? kaaaaç saaat ? konuşmayın adabınızı bilin bunu yazıp millete faydamız olunca mı zorunuza gidiyor? ne iş yaparsınız siz burada ?
    millete fayda mı ? yaw 11 ler görecek diye yazılarını da kopyala.. ekrana bakarak herkes görüyor hareket baslayacağını ..çoluk çocugu kandırırsın..
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

5. Akbabalar insallah alabilmistirde 3-5 lot bir .daha kötülemezler

6. peki öyle olsun o halde bana atıfta bulunmayın lütfen ben kimseye rencide edici birşey yazıyor muyum? acemşahla orta vadede hemfikir olduğumu kısa vadede ayrıldığımızı gayet medeni kibarca ifade etmiştim.kısa vadede dediğime geldi hisse ! gidişatı an be an benim gibi takip etme olanağınız olmayabilir saygı duyarım ama be arkadaş takdir etmeyi bilin be birazda...size cevap falan yok artık bana atıfta bulunmayın ok!

Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Evet eğlence başladı yine
    Beyler, kahramanbey e bir Merhaba demek ister misiniz?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yaptığım ve/veya yapacağım tüm paylaşımlar şahsi görüşlerimdir, asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

8. O kesin almistir baş akbaba o zaten )

Sayfa 415/761 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •