Sayfa 97/639 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 769 - 776 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku

Hissenin % 65 inin patronda olması ve 2018 ağustosa kadar 5 milyona yakın lot alımı sözü var...
    ümit hocam bugüne kadar hangi sözünü yerine getirdi bu adamlar da şimdi bu yazdıklarını yerine getireceğine dair umudunuz var allah aşkına...
    farz et ki 2018 ağustosuna kadar 5 milyon lot alım yapmadı,param yok dedi..
    ne yaptırımı var...
    hangi kurum yaptırım yapacak...

2.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    çok sıkıştılar, yakında bir haber patlatırlarsa hiç şaşırmam..
     Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Evet hocam;iş dünyasında PWC'nin bilinirliği,Akpaz'dan çok daha fazla.Kurum disiplini açısından da Akpaz'dan çok daha saygın bir şirket diyebiliriz.

PWC baştan sona her şeyi ama her şeyi biliyor.Şu an birisi bunlara neden olumlu görüş verdin derse;genel kurulda karar alınması yönünde taahhüt aldım diyecek.Bu aklı veren zaten kendileri emin olun.Akyüreklere zaman tanıdılar.Baktılar ki işi toparlayamıyorlar,böyle bir çözüm koydular ortaya.
     Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    ümit hocam bugüne kadar hangi sözünü yerine getirdi bu adamlar da şimdi bu yazdıklarını yerine getireceğine dair umudunuz var allah aşkına...
    farz et ki 2018 ağustosuna kadar 5 milyon lot alım yapmadı,param yok dedi..
    ne yaptırımı var...
    hangi kurum yaptırım yapacak...
    Siz de haklısınız hocam ne diyeyim patronda hala insanı özellik varsa biraz karakter erdem varsa sözünde durur . Biz böyle gördük verdiğimiz söz senet hükmünde o yüzden bunlardan da bunu bekliyorum. Zaten namert biriyse 5 yıl da geçse değişen birşey olmaz...

3. MMCAS D grubunda bir şirket. % 93 üzere halka açık son 1 yıl içerisinde en düşük 35 kuruş iken bugün 99 kuruş kapadı...

Akpaz için bu hareket çok mu??? İnşallah bu adi hisseye de nasip olur artık...

4. Bence denetim firması ve derecelendirme yapan firma hakkında da suç duyurusunda bulunmamız lazım. Açık açık yalan rapor hazırlıyorlar. Bir sorumlulukları var onlarında. ..

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Bence denetim firması ve derecelendirme yapan firma hakkında da suç duyurusunda bulunmamız lazım. Açık açık yalan rapor hazırlıyorlar. Bir sorumlulukları var onlarında. ..
    Borsamizda para yatırıp bunun kazancının helal olup olmadığına artık iyice şüpheyle bakıyorum Akpazdan kurtulursam galiba bir daha borsaya girmeyeceğim...
    Patronun ayrı spegi ayrı denetim firması ayrı kamu denetleyicisi ayrı dümen. İşini dürüst ticaret anlayışı ile kanuna nizama uyarak yapmadıkları aşikar. Klasik altın yatırımcısı olsam kafam daha rahat olurdu. Akpaz insanı her yönüyle bu işten soğuttu. Önceden 1.5 lira olmadan satmam diyen ben şimdi 75 kuruşa gelse hepsini vermeye razı hale getirdiler. Bu dünyada bunlar ceza çeker mi bilmem ama Ahirette çok fena hesap verecekler. Kimbilir kaç ailenin ocağına incir ağacı diktiler bunların yüzünden benim de ekonomik durumum Pert oldu. Elini veren vücudunu kaptirir bunlara.

Spek var ise son kez uyarıyorum referandum sonunda karar ne çıkarsa çıksın maalesef ülkemizde ekonomik kriz iç karışıklık çıkacağı aşikar. Thy ile başlayan ambargo Avrupa Birliği ABD tarafından farklı kurum ve kuruluşlara sıçrayarak devam edecek. Adım adım 3.dünya savaşı geliyor bunları görememek için ya tarih bilgisinden yoksun ya da kör olmak lazım hala borsa için talep var iken elindeki lotlarin rulo olmaması için ne yaptın et hareket et yoksa daha önce defalarca söylediğim gibi gün gelecek çıkarmak istediğinde alıcı bulamayacaksın...

6.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    O zaman genel kurul kararı için süre azalıyor PWC bu aklı verdiyse bunlara bir süre de vermiştir bence....
    Zaten kurulun olağanüstü toplanması yönündeki beklentimin iki nedeninden biri bu.Diğeri de SPK'nın rücu şerhi.

PWC baktı çözülemiyor,genel kurulda çözme şartı verin dedi.Nereden baksanız 3-4 ay kazanmış oldular.

Korkum yok değil.Ya çözemezlerse?
    Nûn

7.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Zaten kurulun olağanüstü toplanması yönündeki beklentimin iki nedeninden biri bu.Diğeri de SPK'nın rücu şerhi.

PWC baktı çözülemiyor,genel kurulda çözme şartı verin dedi.Nereden baksanız 3-4 ay kazanmış oldular.

Korkum yok değil.Ya çözemezlerse?
    çözemezlerse batar firma gibi yada iyi bir inceleme geçirip olmayan paraya birde inceleme eklenir..ama şöyle bir durum var matrah artırımından faydalandımı firma ??????? mevcut yılı etkilemez ama önceki yıllar için önemli

8.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    çözemezlerse batar firma gibi yada iyi bir inceleme geçirip olmayan paraya birde inceleme eklenir..ama şöyle bir durum var matrah artırımından faydalandımı firma ??????? mevcut yılı etkilemez ama önceki yıllar için önemli
    Onu sordurdum,bu konuyla ilgili değil;başka bir konuyla ilgili yararlanmış.Yani bahsettiğimiz konuyla ilgili inceleme yapılabilir.

Firmanın batma ihtimalini de göze alarak;açılacak davada ortakları da davalı göstermemiz lazım.Neticede bu kararlar,eylemler onların şahıslarına ait.
    Nûn

Sayfa 97/639 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •