Sayfa 569/964 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by simsar Yazıyı Oku
    tavan hayırlı olsun
    Durun Şirketi arayımda haber vereyim belkim haberleri yoktur
    yada haberleri varsa bana yokmuş gibimi davranırlar

2.  Alıntı Originally Posted by brs16 Yazıyı Oku
    Önce taşınmaz satış haberi,
    Ardından hisse satışı.
    Hem de 1 TL. bedelle.
    Şimdi herkes diyecek ki piyasada 0.36 dan işlem gören hisseyi kim neden 1 TL. den alır.
    Ama şu bir gerçek ki 25 milyon hisseyi piyasadan almaya kalktığınızda ortalamanız en az 1,5 TL. olacaktır.
    Ayrıca bakmayın şu an ölü taklidi yaptığına bu hissenin reel değeri şu an zaten en az 1,5 TL.
    Değerleme raporu gelince bana hak vereceksiniz.
    (Sözlerim yorumdan ibaret olup YTD)
    Peki tum bu beklenilere ragmen hisseyi isi gucu birakip kotuleyenlere ne demeli. Dusukten azda olsa benim gibi satanlar veya tamamini satanlarin durumunu dusunun. Simdi tavan istesen alamiyosun

3.  Alıntı Originally Posted by Napolyon Yazıyı Oku
    Peki tum bu beklenilere ragmen hisseyi isi gucu birakip kotuleyenlere ne demeli. Dusukten azda olsa benim gibi satanlar veya tamamini satanlarin durumunu dusunun. Simdi tavan istesen alamiyosun
    Şimdi Avrupadadırlar.
    Vebal alıp görevlerini yerine getirip kayboldular.

yok kotdışı yok battı yok bilmemne.

Keşke satmasaydınız.

4.  Alıntı Originally Posted by Napolyon Yazıyı Oku
    Çook güzel soru. Son aylar içinde kimler geldi kimler geçti hisseyi kötüleyen. Başta freecell olmak üzere bir çok kişide bu çeteye karşı durdu. Yanlış anlaşılma olmasın biz bir grup olarak yapmadık bu işi. Sadece aklımız ve vicdanımız böyle söylediği için yaptık.
    Ben daha evvel yazdım buradaki bir kişiyi bile tanımam ve yazışmam. Bu hisseyi kötüleyenler ne kazandı neden yaptılar hala anlamış değilim. Bunlardan etkilenip satan arkadaşlarımıza Allah sabır versin.

5.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Şimdi Avrupadadırlar.
    Vebal alıp görevlerini yerine getirip kayboldular.

yok kotdışı yok battı yok bilmemne.

Keşke satmasaydınız.
    Volboru ayrı değerlendirmek lazım hocam. O ben bildim bileli 3/4 yıldır ara ara yazar gider,gelir.
    Volborun bu hisseyi devamlı kötüleyen çeteyle alakası olduğunu düşünmüyorum. O ayrı bir şahsiyet.

SPK.OLAĞAN DIŞI FİYAT HAREKETİNİ SORUYOR.
    BAŞKA NE İŞE YARARSIN ZATEN.
    ÇAĞRI DERSİN YAPTIRAMAZSIN CEZA KESERSİN ALAMAZSIN
    Allah seni bildiği gibi yapsın

7. Nesini soruyormuş. 25 milyon hisse 1 tl den satılmış, kağıt yükselecek tabiki.
    Bunlar anca soru sorar.

8. YONGA kaç gün tavan tavan gitti niye sormadı bunlar varya sütü bozuk başka bişşey değil
    kaldıki sabah tavan yapmamışken

Sayfa 569/964 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •