Sayın Ogençtürk,
Sizi TS forumunda çok eskilerden kalan Güzel bir insan olarak hatırlıyorum,yorumlarınız her zamanki gibi gerçekci
Geçen cuma gününden beri bu foruma o kadar çok yeni insan geldi ki,kimisi 2,20 /2,50 maliyetle geldi bazılarıda o alanları gazlamak için yazdı durdu..
Sonuç aradan 1 hafta bile geçmeden yine hüsran..yine hüsran..bakıyorumda geçen hafta uçaçak kacacak diyenlerin bile sesi solugu kesildi..ben beklerim..benim param çok..alttan alırım bilmem ne demeye başladılar..
oysaki bilmiyolar bu tahta son 2 yıldır nice kahramanları susturdu..
Burada bir gerçek varki..USTA işi bir vurgun yapılıyor ve biz sadece seyrediyoruz..
Benimde hissem var ve Aynı zamanda bu kulübün deli gibi taraftarıyım da ama bu yaşanaları anlamamak için saf olmak lazım.
beklemek kısmına sonuna kadar katılıyorum,bekliycez..
Hocanın göle yogurt çalması gibi....Şehre uzak bir yerde arsa almak gibi..
Olmazsa nolur..kaybedilmiş zaman olur,başkada birşey olmaz..
Naçizane tavsiyem bu hisseye yüklü girmeyin dostlar..Canınız yanar..içiniz yanar..huzurunuz kaçar..
Sonunda KEŞKE dersiniz ama işte o zaman kaybettiginiz sadece zaman dgl, başka şeyler olur..Aile, saglık ,huzur gibi.
Not : Forumda sürekli bişiyler yazan tipler varya..dostlar onlara dikkat edin,çünkü onlar mutlaka haber bulurlar, örnek, m.a.y tesislerinin DHM satısı, stadın kulübe devri, katarlılar, kartala arazisi,HES projesinin satılması.. daha neler neler..BİTMEZ HİKAYE aynı tayfa şu aralar ( YUSUF ile ABDÜLKADİR i 50 milyon euro ya) satarlarsa şaşırmayın..hangi takım mı onlar için farketmez

yaz yaz bitmez..
yani demem oki..basında bu işin içinde..USTA işi yani
KALIN SAĞLICAKLA..
Yer İmleri