Olasi kotu senaryoda nereleri goruruz aslinda yuzde 30 dustukten sonra kademe kademe alimlara baslamak lazim gibi . En kotu felaket senaryoda yuzdesel olarak kac duser endeks
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olasi kotu senaryoda nereleri goruruz aslinda yuzde 30 dustukten sonra kademe kademe alimlara baslamak lazim gibi . En kotu felaket senaryoda yuzdesel olarak kac duser endeks
SM-G570F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Krizi gören tahmin eden öncesinde nakte geçebilen, þirket analizinden fiyattan baðýmsýz olarak en akýllýca iþi yapmýþtýr.Asýl soru sizin sorduklarýnýz deðil milyon dolarlýk soru bir global kriz çýkacak mý, tam tarihi bilinemese de misal bu yýl çýkar mý.Yoksa þirket analizi teknik grafik falan 1994 de 2001 de 2008 de herkesi daðýttý deðil mi.Kurtulan oluyor mu o deprem zamanlarýnda ?
Valla onunda erken uyarý sinyalleri vardýr.Ne biliyorsunuz ne zaman nakite döneceðini.Neyse bu onun tercihi isterse yazar öðreniriz.Ben benimkini yazdým zaten her gün dow sp nasdaq izliyorum.Geçen ayki gibi bir dalga daha gelirse ben kaçar, kalanlara baþarýlar ve saygýlar))))))) Ortalýk durulunca ful alacaðým kaðýdý senaryom gerçekleþirse burda yazarým arkadaþlar.
Yer Ýmleri