Sayfa 88/188 İlkİlk ... 3878868788899098138 ... SonSon
Arama sonucu : 1503 madde; 697 - 704 arası.

Konu: IZMDC - İzmir Demir Çelik

1. Burkay abi sen nezman alsan düşüyor valla
    Papaz sana kafayı takmis diyim bak
    Sen satmadan gider mi izliyorum
    Sattım dersen alirim
    Yoksa ihhhh
    Şaka bir yana selam verdik almadın kırıldım, canin sagolsun abey

2. Değerli paydaşlarım ne kadar kızsanız haklısınıuz...
    Ben de eski göz ağrım deyip aldım ama belli ki bu tahtada yediğim türlü darbelerden sonra hala akıllanmamışım
    Bu türden tahtalar genelde bireysel hareket ettiğinden ve her hisseye girenlerin burnundan getirmeyi adet edindiklerinden para kazanmak çok zor Küçük yatırımcının elindeki hisseleri zarar ettirip toplamadan kolay-kolay yukarı sert hareketler yapmıyorlar... Bu hissede sabır taşı olmak gerek vesselam....

3. Ky nin alinde mal mi kalmış
    Hiç sanmıyorum
    Papaz hepsini fitil yapmış
    Nezaman gideceği zaten grafik uzerinde belli
    Acemi adamları sunnet eder Papaz
    Maalesef böyle
    Benide cok sunnet etti
    Sattığın anda alirim abey, indikatorumsun!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Burkay abi sen nezman alsan düşüyor valla
    Papaz sana kafayı takmis diyim bak
    Sen satmadan gider mi izliyorum
    Sattım dersen alirim
    Yoksa ihhhh
    Şaka bir yana selam verdik almadın kırıldım, canin sagolsun abey
    Sevgili kardeşim, selamın başım üzerine... Biraz yaşımıza birazda dalgınlığımıza say...Aleyküm selam diyor sevgilerimi sunuyorum.
    Öte yandan diğer söylediklerin şakada olsa gerçeklik payı var tabi...
    Bu tahta da oynayanlar sanırım benden daha yoksul... Adamlar nerdeyse bitlerini yiyecekler..
    3.20 ÜZERİNE ÇIKMADAN DA havalarını alırlar.... 3er, 5er satar, satar yine alırım....
    SELAM VE SEVGİLERİMLE BOL ŞANSLAR, BOL KAZANÇLAR.

5. Saygılar Burkay abi
    Latife yaptım bu arada
    Sizede bol kazançlar

6. Vereni şey yaparlar diye bir söz vardır... Bende gücüm oranında şey yapmaya çalışıyorum.. Yani hisse almaya çalışıyorum...
    116 bin üzerinde bu hisseyi bugün 3 liranın bile altına düşürdüler.. Ne demeli böyle tahta oyuncularına bilmiyorum...
    İÇİMİZDEN GELDİĞİNCE SÖYLESEK SUÇ TEŞKİL EDER!
    Ama söyleyene değil söylettirene bakmalı!!!!!!!!!!!!!

7.  Alıntı Originally Posted by BURKAY Yazıyı Oku
    Vereni şey yaparlar diye bir söz vardır... Bende gücüm oranında şey yapmaya çalışıyorum.. Yani hisse almaya çalışıyorum...
    116 bin üzerinde bu hisseyi bugün 3 liranın bile altına düşürdüler.. Ne demeli böyle tahta oyuncularına bilmiyorum...
    İÇİMİZDEN GELDİĞİNCE SÖYLESEK SUÇ TEŞKİL EDER!
    Ama söyleyene değil söylettirene bakmalı!!!!!!!!!!!!!
    Eleman nasıl bir bilanço hesaplarında, nasıl rakamlar koyacak ortaya bilemiyorum ancak teknikte öyle bir tablo çizdi bize ki sormayın. Kanal dibinde TOBO'nun TOBO'su gibi bir şey oluyor.

8. Bilanço, vergi dairesine sunulana göre kötü gelecek ondan mı hala kasması acaba diyorum; ama öyle olsa biraz daha yukarı gitmesine izin verir sonra basarlardı herhalde.
    Olumlu durumları - 9 aylık bilançoda yaptığı gibi vergi dairesine sunulan karda da - hisseye ov-uv güveni kırma ve baskı olarak ters teptiriyor. Hareketleriyle "bana güvenme, olumlu haber varsa 6-7% artıya geçer oradaki dirençten dönerim!" modunda.. Hisse zaten toplu durumda, 3 kişinin kafasına göre manipülasyon yapma ihtimali yok..
    Velhasıl; ya karakter(sizlik)i bu, ya da sağlam gidecek ağa olmuşu toplayana kadar baskıya devam diyor.. Hayırlısı bakalım..
    Gözlemlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Sayfa 88/188 İlkİlk ... 3878868788899098138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •