Sayfa 60/1379 İlkİlk ... 10505859606162701101605601060 ... SonSon
Arama sonucu : 11032 madde; 473 - 480 arası.

Konu: "Yok Artıkk" Dedirten Haberler

1.  Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku

Orası ikinciymişş
    Sealand nüfus 27

http://www.sozcu.com.tr/hayatim/seya...hip-25-ulkesi/

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

2. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

3. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Dumurdan dumura coşulann
    çok acaip bi memlekett olduk ...

Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

Düzce'nin Gölyaka İlçesi'nde 48 yaşındaki Mehmet Koç, arkadaşının cep telefonuyla kendisini çektiği sırada kemençe çalıp şarkı söylerken kalp krizi geçirip yaşamını yitirdi.

Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Şanlıurfa'da, 3 ay boyunca 500 lira kira ile elektrik ve su parasını ödeyemeyen hurdacı 48 yaşındaki Veysi Hurma, ev sahibi tarafından evden çıkarılınca, kullandığı gardırobu, 2 metrekarelik tek gözlü mobil eve dönüştürdü.
    Faruk Çelik, Şanlıurfa'da, gardıroptan bozma tek odalı evde barınan Hurma Ailesi'ni ziyaret ederek, kendilerine destek verileceğini söyledi.

Meksika'nın başkenti Meksiko'da, kadınların ulaşım araçlarında hemen her gün yaşadığı tacizlere dikkat çekmek için metro kabinlere yalnızca erkekler için bir koltuk eklendi.
    Koltuğa, "çıplak bir göğüs, meme uçları ve penis"ten oluşan bir erkek imajı yerleştirildi.

Sayfa 60/1379 İlkİlk ... 10505859606162701101605601060 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •