Artan

267,50 9.99 12:07
38,14 9.98 12:08
13,83 9.94 12:08
15,86 9.91 09:55
54,95 9.9 12:08
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 12:07
283,50 -10 12:06
45,36 -10 12:08
372,00 -9.98 12:08
79,40 -9.98 12:07
Azalan Hisseler

İşlem

8.460.483.894,60 12:08
5.069.772.166,55 12:08
4.502.640.022,15 12:08
4.467.899.727,40 12:08
3.341.658.603,50 12:08
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 1 - 8 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dolar karaborsa harici normal vatandaşa satılmayacak. GÖRECEKSİNİZ. karaborsa tabiki her zaman olacak. bu durumda demir sistemden çıkarak doğru bir iş yapmış oluyor,yannız banka kasasıda sistem içinde.
    Banka kasalarına el atmaları ayrı bir konu ve zor. Banka kasalarına gelesi kadar önünde döviz hesapları var. Önce kaydi sistem !
    Kör tuttuğunu . . .

2.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Banka kasalarına el atmaları ayrı bir konu ve zor. Banka kasalarına gelesi kadar önünde döviz hesapları var. Önce kaydi sistem !
    Kör tuttuğunu . . .
    27 mayıs 1960 sonrası banka kasaları açılmıştı ve devlet altınlara el koymuştu. tarihte çok güzel örneklerimiz var.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    27 mayıs 1960 sonrası banka kasaları açılmıştı ve devlet altınlara el koymuştu. tarihte çok güzel örneklerimiz var.
    Bunu ilk kez duyuyorum.

Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Mevduatçıları al-sat'çılığa yönlendirmek istiyor olabilirler mi? Gel vatandaş gel! Borsaya gel! Dövize gel! Al-sat'a gel!

Zor kullanıp, bir şeylere el koymaya gerek yok, al-sat yapmaya başlayınca insanlar para kaybetmeye başlar. Profesyonel heç fonlar bile para kaybediyor. 1998'de batan LTCM'de iki adet Nobel ödüllü iktisatçı vardı! Ne oldu? Battı!

Çoğu insanın profesyonel heç fon yöneticileri kadar vakti de yok. Akşam işten gelince TV'de finans haberlerini izleyip, öyle karar verecek. Kuzuyu kurda emanet etme vaziyetleri... Yoksa jöleliye emanet etme mi deseydim?

Bu tezgahın başında ben olsam, bu işi, dövizde ciddi bir çıkış olduktan sonra yaparım. Eh! O zaman tek adres, borsa olur. Kırk yıllık mevduatçı, borsada ne kadar yaşayabilir ki? Yandı gülüm keten helva! Ancak temettü yatırımcılarının şansı olur, ama orada da giriş fiyatı seviyesi önemli! Temettü yatırımı yaptım, Mardin Çimento'yu 2010'da 6 dolardan aldım diyelim. Şimdi 1.1 küsur dolar. Eeee? Nasıl temettü yatırımı bu?

5.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Mevduatçıları al-sat'çılığa yönlendirmek istiyor olabilirler mi? Gel vatandaş gel! Borsaya gel! Dövize gel! Al-sat'a gel!

Zor kullanıp, bir şeylere el koymaya gerek yok, al-sat yapmaya başlayınca insanlar para kaybetmeye başlar. Profesyonel heç fonlar bile para kaybediyor. 1998'de batan LTCM'de iki adet Nobel ödüllü iktisatçı vardı! Ne oldu? Battı!

Çoğu insanın profesyonel heç fon yöneticileri kadar vakti de yok. Akşam işten gelince TV'de finans haberlerini izleyip, öyle karar verecek. Kuzuyu kurda emanet etme vaziyetleri... Yoksa jöleliye emanet etme mi deseydim?

Bu tezgahın başında ben olsam, bu işi, dövizde ciddi bir çıkış olduktan sonra yaparım. Eh! O zaman tek adres, borsa olur. Kırk yıllık mevduatçı, borsada ne kadar yaşayabilir ki? Yandı gülüm keten helva! Ancak temettü yatırımcılarının şansı olur, ama orada da giriş fiyatı seviyesi önemli! Temettü yatırımı yaptım, Mardin Çimento'yu 2010'da 6 dolardan aldım diyelim. Şimdi 1.1 küsur dolar. Eeee? Nasıl temettü yatırımı bu?
    bende dolar al-sat yok dolar al yüksek faizden yat var.Bunu hesaba katmıyor AK lar.

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bende dolar al-sat yok dolar al yüksek faizden yat var.Bunu hesaba katmıyor AK lar.
    Katıyor, katıyor! O nedenle, bu işi dövizde ciddi bir çıkıştan sonra yapmak daha iyi olur ya! Çoğu mevduatçı, dövizle ilgilenmiyor, döviz ve TL getirilerinin (haklı olarak) uzun vadede birbirine yaklaşacağını düşünüyor. Mesela ben TL'deyim, deval oldu, faizler düştü! Eeee? Ne yapacağım ben şimdi?

7.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Katıyor, katıyor! O nedenle, bu işi dövizde ciddi bir çıkıştan sonra yapmak daha iyi olur ya! Çoğu mevduatçı, dövizle ilgilenmiyor, döviz ve TL getirilerinin (haklı olarak) uzun vadede birbirine yaklaşacağını düşünüyor. Mesela ben TL'deyim, deval oldu, faizler düştü! Eeee? Ne yapacağım ben şimdi?
    2013 sonrası makas asla kapanmaz kimse hayal kurmasın.bende devalde epey yıprandıktan sonra full dolara geçtim. TL mi? bir daha asla. şimdi hedefim dxy 95'i geçtikten sonra yavaştan eur/gbp ye arbitraj.

Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Yok, deval olduğunda riskler artacağından faizler düşemez, artar..TL'de devam edersiniz..selamlar..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •