Bu mekan açıldığından beri eski sayfaları bazen okuyorum bir çok samimi dostlarımızı artık göremiyorum ..sadece mekan da değil hiç bir yerde ..bu beni çok rahatsız ediyor ..defalarca yazdım burası sadece finans değil bir muhabbet mekanı ayrıca ..borsa da olmasanız bile gelin herhangi bir konuda muhabbet edin paylaşın...
Mesela mekan kurucu üyelerinden vedat başkan ve sinter artık çok yazmıyorlar ,sevgili smartinvestor vardı alper vardı ,arlmustafa -v- ,filozof 16 ,sevgili R&R ve bir çokları ...NE OLDU BU ARKADAŞLARA ...
aman ne kadar saf çocuuuk akşam saat 19.00 bloombergte nuri sevgen var.. geçen gün çıktı vop 147 gösterecekler dedi çakıldık.. şimdi ne diyecek bakalım..
benim tam uyku saatim geldi ama sırf nuriyi dinlemek için sabredeceğim. çünki ben bunların ky hayrına bişey konuştuklarını duymadım.. endeks yükselecek diyor tersi oluyor. sonra yükselince söylemiştim diyor.. aslında tahmin ediyor terse yatırmak için böyle konuşuyorlar..
Geçen kavun yoktu bugün o da geldi ..ekrana bakınca rakı dan bir yudum alıyorum arkasından koyun-keçi sütü karışık ezine peyniri(rakı peyniri) daha onlar gitmeden bir dilim kavun ...o heterojenitenin verdiği damak zevki ve o zevkten sadece daha üstün bir dünyevi zevk daha var ..tahmin edebiliyormusunuz?
Yani ..Rakı peynir kavun üçlemesinin üstünde olan zevk ne olabilir?
Ne sorsam bi cugap alamıyorum ..yok mu bu soruya cugap verecek bir forumdaş !!!????
benim tam uyku saatim geldi ama sırf nuriyi dinlemek için sabredeceğim. çünki ben bunların ky hayrına bişey konuştuklarını duymadım.. endeks yükselecek diyor tersi oluyor. sonra yükselince söylemiştim diyor.. aslında tahmin ediyor terse yatırmak için böyle konuşuyorlar..
Yer İmleri