Sayfa 179/548 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Son bi saat neden kap haberi gelmedi anlamadım.acaba çok uzun şeyler yazıyorlar o yüzden mi bu kadar sürdü.

2.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Ben eski yatirimci kardeslerimden de fikir almak isterim .
    Bir kap gelsin.oldukca icli disli oldugum icin tahtayla acikcasi diger dostlarimin da bakis acilari onemli.
    Bugun bayagi tuttum baslarda kagidi.ordaki denizin 40 bini bana aittir satisin gunluktekileri bosalttim ana mali tutuyorum.
    Kap dan sonra bir toplasalim bakalim
    Ben fiyat araligini daha oncede yazmistim. Kisa 5 orta 7 uzun 12uzeri diye. Zaten 5 uzerine gitmedigi icin 1 lot bile satmadim. Medyadan ciktiginda buyuk ihtimal enerji ve makine yedek parca ve amazon tarzi global bir alisveris sitesi isi olabilir

SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Henuz haber yok.bist haber gelene kadar kapali tutabilir dogan tahtalarini
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Dgzte satilmiyor degerli kardesim.tebden yapilan hisse satisinda karsi tarafta kendiydi siz merak etmeyin.yapilan spekulatif harekette piyasadaki cakili mali alma hareketiydi.Sirketin ortaklik yapisi degismiyor ki varlik satisi oluyor bir kap i gorelim sonra gerekli seyleri soyleriz
    kardeşim her halukarda bu satış önemli nitelikte işleme girer kanaatindeyim
    yt.tav.değildir

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    kardeşim her halukarda bu satış önemli nitelikte işleme girer kanaatindeyim
    yt.tav.değildir
    Cagri olsun kottan cikmadigi muddetce isimize gelir anormal fiyatlamalar olur,)
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Faaliyet konusu kalmayan sirketin yuzde 97si patronda ise ve sirkete henuz belli olmayan saglam bir para girerse hisse senedi kac para olur?bu sorunun cvbini 1 aya en yakin verene benden yemek izmirde
    İzmir'de ısmarlayacağınız yemeğe ben talibim Sayın borsavizyon

7.  Alıntı Originally Posted by muğla3548 Yazıyı Oku
    İzmir'de ısmarlayacağınız yemeğe ben talibim Sayın borsavizyon
    En yakin fiyat dedim tahmin alayim kimin fiyati daha yakinsa ona yemekler benden.tarih 21 nisan son bakalim kimin iskembeden atmasi saglam))
    @borsavizyon

8.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    En yakin fiyat dedim tahmin alayim kimin fiyati daha yakinsa ona yemekler benden.tarih 21 nisan son bakalim kimin iskembeden atmasi saglam))
    7tl ben yerim o yemegi[emoji12]

SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 179/548 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •