Dgzete için kasadaki paraları vereceklerini sanmam çok saçma olur.gayrimenkul ve arsalar kalır satış fiyatını etkiler ama nakit ve nakit benzerlerini kendi cebine dohole alabilmesi için temettü ile dağıtması şartttttttt diye dişinüyorum seslice. Bu durumda 200 milyona yakın temettü yani hisse başı neredeyse 2 TL. Neyse yarın bi yüzde 10 daha düşsün çıkıcaz dimi hepimiz evet çıkıcaZ
Ya herkes 1000 er lira koysa tavan yaptırırırız o kadar az ya hisse![]()
Kök saldım buraya battı going yan gider
Yazdıklarım şakadır evi barkı satmayın yatırım tavsiyesi değildir
Ya satıştan önce nakitini temettü diye dağıtacak,temettü ne demek kar payı hisse değil,doholün kasasına gider direk.bedelsiz verse nakiti hisseye dönüşecek ve demirörene kalacak bunu yapmaz.Başka nası kaybedecek o parayı ben bilmiyorum, parayla para satınalınacak hali yok ya adamların.çok saçma dğşünüyorda olabilirim ama bilenler varsa yöntem usul söylesinler, bu kadar bilen adamda bence burada gezmez gezsede konuşmaz konuşsada çocuk olmaz
Yazdıklarım şakadır evi barkı satmayın yatırım tavsiyesi değildir
Aklı olan adam sunu düşünür garantinin maliyetine bak 4.15 bugğn ki daha önceden de 400 vardı diyelim.ortlaması 3.50 olur kabaca eşşek değil bu adamlar.kimse zarar etmek için o kadar malı almaz mantıklı olun;(
ağırlıklı ortalama 4.15 oluyor da nasıl 3.85 kapatıyor?
hemen soleyelim...
adamlar yukarıda cep to cep yapmışlar...bu arada ne gelirse almışlar...
satsalar alacak yok zaten alt kademeler bom boş...
alıcı olmayan yerde 3-5 milyon lotu kim alacak?
bakıyoruz garanti 4.17 ort ile satışların %61 ini karşılamış
sonra garanti alımı durdurmuş ve kağıt 15-20 bin lot la %5 aşağı...
burada bir ele verme operasyonu yapmış olamazlar....
verdilerse de garantinin eline vermişlerdir...
o da yabancı değildir kanımca...
yarın olumsuz olacağını düşünen arkadaşlar elindeki hissenin yarısını satışa yazsın bir görelim...
Ayrıca marbaş tüm aldıklarını zararına sattı dünki, neden 100k zarar etmiş olabilir ama tem büyük birisi daha fazlasını topladı onun sayesinde ;(
Yer İmleri