Originally Posted by karar_anı borsa oynarkendemi yoksa sadece para aslışverşindemi? Ben borsadaki işlemlerimi hep telefonla yaparım ..kesinlikle internet kullanmam ..direkt brokerimin sesini duyuyorum ..öyle işlem yaparım.
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Ben borsadaki işlemlerimi hep telefonla yaparım ..kesinlikle internet kullanmam ..direkt brokerimin sesini duyuyorum ..öyle işlem yaparım. o nasıl oluyor ben hiç anlamıyorum.. masa üstü b.sayardan alıp veriyorum.. sadece hesabaı açarken sanalş klavyeden yapıyorum.. öyle sağlam dediler
Originally Posted by karar_anı o nasıl oluyor ben hiç anlamıyorum.. masa üstü b.sayardan alıp veriyorum.. sadece hesabaı açarken sanalş klavyeden yapıyorum.. öyle sağlam dediler BEN NEDENSE BU İNTERNET den alış verişi ezelden beri soğuk bakıyorum ,ömrümde bir tane alış verişim yok.
Originally Posted by mert45 BEN NEDENSE BU İNTERNET den alış verişi ezelden beri soğuk bakıyorum ,ömrümde bir tane alış verişim yok. vadel i oynuyorsan olabilir ama al sat yapan için sıkıntı olur..düşünsene kağıdı satman gerekiyor tel bekleyin diyor bi süre sonra bakıyorlar..
biraz da borsa yazalım.. bana göre borsa birinci seans tepeyi yaptı.. artık yukarı aşağı oynarlar günü kısmi bir düzeltme yle kapatabilirler..
Originally Posted by karar_anı vadel i oynuyorsan olabilir ama al sat yapan için sıkıntı olur..düşünsene kağıdı satman gerekiyor tel bekleyin diyor bi süre sonra bakıyorlar.. kim bekleyin diyecek bana kimin haddine bekletmek Daha geçen yazdım sana ..beni okumuyorsun ..gönül gözü ile okusaydın olayı kavrardın ,benim brokerler biraz farklı KULAKLI KÜPELİ FALAN
Originally Posted by karar_anı biraz da borsa yazalım.. bana göre borsa birinci seans tepeyi yaptı.. artık yukarı aşağı oynarlar günü kısmi bir düzeltme yle kapatabilirler.. Senin varantlar ne oldu
Originally Posted by mert45 kim bekleyin diyecek bana kimin haddine bekletmek Daha geçen yazdım sana ..beni okumuyorsun ..gönül gözü ile okusaydın olayı kavrardın ,benim brokerler biraz farklı KULAKLI KÜPELİ FALAN maaşallah senin broker tamda işini yapıyor
Forum Rules
Yer İmleri