Sayfa 365/548 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Peki usd tl kuru olmaz ama 4.1385 i gecerse ne olacak.yarin yine kapali gise mi olur. yada asagidan acip toplayarak mi gider
    Yarın Min. 5,40 açacak. Sonrası arz talebe bağlı. Yarın tavan 5.59 muhtemelen tavan yada o fiyata yakın kapatır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    bence bu beceriksiz spek dogan hisselerinin en beceriksiziydi.boyle bir durumu tahmin etmesi gerekir asagilardan al sata sans tanimamasi gerekirdi.bu spekle yarin sabah 5 in az uzerinde dahi acilis yapmasini ihtimal dahilinde goruyorum.
    iste boyle bossa da da milleti yildirip cagri fiyatina uyutmuslardi. sonra fiyat 2 ye katladi.. su bossanin taban hali bile dehset bir seviyedir.

3.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    bence bu beceriksiz spek dogan hisselerinin en beceriksiziydi.boyle bir durumu tahmin etmesi gerekir asagilardan al sata sans tanimamasi gerekirdi.bu spekle yarin sabah 5 in az uzerinde dahi acilis yapmasini ihtimal dahilinde goruyorum.
    iste boyle bossa da da milleti yildirip cagri fiyatina uyutmuslardi. sonra fiyat 2 ye katladi.. su bossanin taban hali bile dehset bir seviyedir.
    Zafer m nin satışı bizlerin olduğu gibi speğin aklınıda başından almış görünüyor. Zafer in o satışıyla ky gibi spekde malı gazeteciye kaptırmış olabilir.Spek daha uzun süre kendisine gelemez.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    Akşam evinin yolunu bulabilen,
    Eğriyi-doğruyu da kendi aklıyla bulabilir!

4. SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hesap basit 5,50+29 kuruş =5,80
    en düşük rakam...
    Çok güzel...

Temettü kararı alınmış... Temettünün dağıtılmaması hatalı olur. Zaten spk izin vermez buna....

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

6. Açıkçıların bir kısmına iyi girmiştir...

Öyle hep kar edeceem yok... tek kalemde karı verirsin böyle işte...

ironi = inori

Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Hesap basit 5,50+29 kuruş =5,80
    en düşük rakam...
    Çok güzel...

Temettü kararı alınmış... Temettünün dağıtılmaması hatalı olur. Zaten spk izin vermez buna....

ironi = inori

Kaynak nedir...açıklama varmı...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Doların yükselmesi çağrı fiyatını yukarı doğru çıkaracak. Örnek Şuan 4,068TL üzerinden çağrı fiyatımız 1,35074x4,068 = 5,49 TL Temettü çağrı öncesi dağıtılırsa ilave 0,28 kuruş temettü. Bekliyoruz çağrı ne kadar gecikirse o kadar iyi olacak bizim için.
     Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Hesap basit 5,50+29 kuruş =5,80
    en düşük rakam...
    Çok güzel...

Temettü rakamı 1 TL nominal pay için - 24,81362 TL dir.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

Sayfa 365/548 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •