Sayfa 372/548 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by buhara Yazıyı Oku
    Endeks batmış çıkmış umurunda mı ? Usd arttıkça çağrı fiyatı da artyor daha ne olsun... yaslan arkana izle der gibi..
    aynen .......
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Formulu daha once vermistim.
    No comment
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3.  Alıntı Originally Posted by zor Yazıyı Oku
    Satıcılarında diğeri kalabalık satanlarda dün tavandan alanlar
    Dün tavandan alanlar spekten başkası değil...tavandan ky ye mal vermezler...dün 4.66 idi ...eğer tavandan alanlar sattiysa bunu spek yapmıştır...daha ederine gelmedi hisse ama acele etmeyecekler görünen...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. Çağrı ne zaman olacak ? Uzun sürecekse eğer o yüzden almıyorlar olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by cashhflow Yazıyı Oku
    Çağrı ne zaman olacak ? Uzun sürecekse eğer o yüzden almıyorlar olabilir.
    Büyük ihtimal..çünkü hiç kimse atıyorum iki ay sonra olacak bir çağrı fiyatı icin bugünden peşin ödeme yapmaz...ama bekleyen için taban fiyat belli zarar etmez...amaç biktirma yıldırma taca atma faul yapma vs ...herşey var...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6. çağrı yapılana kadar %10 luk bir marjda aşağı yukarı oynayacak sanırım.ytd

7. Bence bu spek ya malı toplayamadi yada güçsüz ne yaptığıni bilmiyor...bu fırsat işi bilen birinde olsa tavan açar hisseyi ve önüne gelene verir malı eğer gayesi mal yedirmekse...eline böyle bir fırsat geçmiş...ama korkuyor yapamıyor ..hamleleri cılız ve yetersiz bence...bistin en beceriksizi belkide...mal toplamaninda yolları vardır..
    Bize yeteneksiz olan biri dustu maalesef...

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bence bu spek ya malı toplayamadi yada güçsüz ne yaptığıni bilmiyor...bu fırsat işi bilen birinde olsa tavan açar hisseyi ve önüne gelene verir malı eğer gayesi mal yedirmekse...eline böyle bir fırsat geçmiş...ama korkuyor yapamıyor ..hamleleri cılız ve yetersiz bence...bistin en beceriksizi belkide...mal toplamaninda yolları vardır..
    Bize yeteneksiz olan biri dustu maalesef...
    6.5 milyon civarı hisse var piyasada bugün 7 milyona yakın işlem yaptı, dediğin kendi alıp satmış ama beceriksizce işlemler yaparak..

Sayfa 372/548 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •