Sayfa 306/774 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    son olarak sn.yas3gk haklı bir serzenişte bulunmuş,

elbette bu vatanı bu milleti seven hizmet eden namusuyla yaşayan alnı ak vatandaşlarımızı tenzih ediyoruz,

bizim sözümüz kahpeyle fitneyle teröristle kol kola girip sırf iktidar düşsün diye bölücü hdp ye oy verenleredir darbeyi çağıranlara destekleyenleredir, batıya gel bizi işgal et yeterki iktidarı düşürün diyen alçaklaradır milletin ekmeğini yiyip milletin üzerine roket mermisi atanlaradır,seçilmiş bir liderin canına kast eden tetikçileredir.

saygılar
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tartışma icin birşeyler için konuşma için önce biraz saygı lazım.. ama bazı arkadaşlar saygıyla ilgisi kalmamış.. yüzyüze bilmediğiniz sadece burada görüp yazdiginiz insanlara nekadar kolay bu lafları edebiliyorsunuz..
    Saygıdan da önce karşısındakinde bilgi olması lazim. Hakaret ederek hain -terörist diyerek tartışma olmaz.
    Niye bunu yapıyorlar çünkü bilmiyor neyi savunduğunu. Para veriyorlar savun diye. Savunuyor.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. İktidarın , cb nın atadığı yök,hsyk,anayasa mahkemesi üyeleri, cb başdanışmanı tarafından yazıldığı İDDİA edilen ( henüz evetçilerden bir açıklama yok) bu teklifle ilgili halkın şüpheleri var.

Soru soruyoruz ,,,,,

'Sen pkklımısın, batı uşağımısın,teröristmisin ' den başka cevap yok ..............

Kime soralım ?

Sahibini söyleyin ona soralım !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Hdp'ye hiç oy vermedim. Ancak TC yasalarına göre AKP- CHP-MHP ne kadar meşru ise HDP de o kadar meşru bir partidir.
    Bu nedenle sırf bu partiye oy verdi diye birilerine hakaret edenler en büyük fitneci ve bölücülerdir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Dükkanları kapattirabilir mi? Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile tek başına bunu yapmasına engel var mı?
    Siyasi değil hukuki yorum yapalım lütfen.
    Anayasa mahkemesine gidilebilir ama onun da çoğunluk üyesini o atıyor.

bunu bugünde yapabilir sn.ikare , yani şu anki sistemde dahi kim engel olabilir böyle bir niyet olsa, samimi söylüyorum ?

yani eğip büküp uzatarak nereye varacağız, cımbızla alarak yorumlayamayız bu sistemi, evet yetkiler devlet erklerinin gücü tek bir noktada toplanıyor ancak hep es geçtiğimiz noktaya geliyoruz bu halka götürülüyor ve bunu halk seçiyor yada reddediyor

şu an yapılan da budur, halk yetkiyi yönetilme biçimini bu şekilde tek bir adamın güçleri topladığı bir sisteme veriyorum bunu memleketin istikbali bekaası için daha doğru daha güvenli buluyorum dediğinde bize söz düşmüyor.

yani kimse seçimde kimsenin kafasına silah dayamıyor, bu bir tasarı ve demokratik bir biçimde halk oylamasına sunuluyor !

lütfen bırakalım millet son sözü söylesin, hep bunu söylüyoruz, bunda yanlış nerede ?
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    bunu bugünde yapabilir sn.ikare , yani şu anki sistemde dahi kim engel olabilir böyle bir niyet olsa, samimi söylüyorum ?

yani eğip büküp uzatarak nereye varacağız, cımbızla alarak yorumlayamayız bu sistemi, evet yetkiler devlet erklerinin gücü tek bir noktada toplanıyor ancak hep es geçtiğimiz noktaya geliyoruz bu halka götürülüyor ve bunu halk seçiyor yada reddediyor

şu an yapılan da budur, halk yetkiyi yönetilme biçimini bu şekilde tek bir adamın güçleri topladığı bir sisteme veriyorum bunu memleketin istikbali bekaası için daha doğru daha güvenli buluyorum dediğinde bize söz düşmüyor.

yani kimse seçimde kimsenin kafasına silah dayamıyor, bu bir tasarı ve demokratik bir biçimde halk oylamasına sunuluyor !

lütfen bırakalım millet son sözü söylesin, hep bunu söylüyoruz, bunda yanlış nerede ?
    Yapabilmek için en az 138 mv'yi ikna etmesi gerek. Mv'ler kendi iradelerini bugün teslim ettiler diye hep böyle olmasına gerek yok.
    Öngörülen sistemde tek imzası yetiyor.

8. bu kadar gulemedim sadece yeterli karakter gerektigi icin zorla guldum.

Sayfa 306/774 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •