Sayfa 208/364 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
Arama sonucu : 2912 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1. Ben de zate hisse öldüğü için yapıyorum. Daha ne kadar düşecek?
    Maliyet düşürmek sadece psikolojik etki yapıyor. Bir de hisseyi erken terk etme olanağı veriyor.
    Yoksa zarar yine aynı zarar.
    2 kere kardayken fırsat verdi ama çıkmasını bilemedik, güvendik.
    Şimdi ne kadar daha bekleyeceğiz meçhul. Satmadığım sürece zarar yok. ;)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ cepten sol cebe yapılan bir işlem gibime geliyor bu eğer değilse bu düşüş orantısız. Yabancı da olsa fonda olsa bence bu satışı karşılayacak hamle yapmalıydı onu da göremedik. Bu kadar satışı yabancının yaptığını sanmıyorum ama varsayalım onlar olsun maliyetleri kaç bunların demeden de edemiyorum. Birde akıl bulandıran geçtiğimiz haftalarda şirketin 5.50-5.40-5.30 bandından epey alım yapması. Çözemediğim Bi şeyler dönüyor yakında çıkar ortaya. Sayılarla bol kazançlar dilerim.

LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
    'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'

3.  Alıntı Originally Posted by Hancı17 Yazıyı Oku
    Sağ cepten sol cebe yapılan bir işlem gibime geliyor bu eğer değilse bu düşüş orantısız. Yabancı da olsa fonda olsa bence bu satışı karşılayacak hamle yapmalıydı onu da göremedik. Bu kadar satışı yabancının yaptığını sanmıyorum ama varsayalım onlar olsun maliyetleri kaç bunların demeden de edemiyorum. Birde akıl bulandıran geçtiğimiz haftalarda şirketin 5.50-5.40-5.30 bandından epey alım yapması. Çözemediğim Bi şeyler dönüyor yakında çıkar ortaya. Sayılarla bol kazançlar dilerim.

Bilanço beklentisi yüksek aslında. Bana patronum zararını çjkartmak şöin yaptığı 1-2 günlük işlemler silsilesi gibi geliyor. Hafta kapanışı çok önemli takip etmek lazım.

4. Bu satanların maliyeti nedir acaba ya?
    Zararına mı satıyorlar?
    %20 düştü neredeyse 1 ay içinde.

5.  Alıntı Originally Posted by can2182 Yazıyı Oku
    4,85 e kadar gerileyecegini tahmin ettigim halde 5 in altindaki satislar cok riskli
    18 nisanda yazmistim. 4,85 altina insallah salmaz. Satis yapan kucuk yatirimci oldugunu sanmiyorum. Illaki tekrar 5 ustune atacaktir. Bedelsiz tarihi 27 nisan cumamiydi? Belki bir hareketlenme gelebilir

6. Bedelsiz tarihi daha belli değil.

Bu iş sinir savaşına döndü.. Sadece enka ya özel değil genel anlamda oldukça fazla geri çekilme söz konusu. İzliyoruz hep birlikte bakalım nerde tepki verecek. Kasasında dolar varmış bilanço iyiymiş yeni iş almış gibi bilgilere yada duyumlara tepki yok demekki kağıdı götüren yabancı.. İş yine siyasete geliyor bu konuda yorum yapmayı sayfada uygun bulmuyorum. Fırsat buldukça maliyet düşürmeye devam. Saygılarla

Tavsiye vermek haddime değildir, yazdıklarım sadece beni bağlar..
    'Başkasının çıkardığı yerden inemezsin, düşersin!'

8. Bariz hisse geri alımı var bugün.

Sayfa 208/364 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •