Sayfa 597/814 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Air belli bir süresi varmı acaba başvurunun inşallah tekrar başvururlar

2. Meteak bilmeden yorum yapıyorsun bir tek umudu kalmış insanların umudunu yok ediyorsun lütfen dikkatli yaz..

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    gediz iplik Kottan atıldı faliyeti yok diye sonra şirket faliyetim var dedi bir üstüne bilançolar açıkladı üst üste hepside öz sermayesi artıda olan bilançolar ama borsaya geri dönemedi bu işler böyle çıkış var geri dönüş yok Muş a giden gelmiyor

gediz sayfasına bakın orada da yazılarım var hemde geçen seneden iki sene öncesinden

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Tamam birader bizi aydınlattığın için tesekkur ederiz. peki sen hissen olsada olmasada bütün batık şirketlerin sayfasını dolaşip hisse zedelerle birlikte yasmı tutuyorsun. yanlış hatırlamıyorsam ben seni sanki Gen yatırımın hissesindede gördüm gibi (yanlışsa düzelt özür dileyeyim) sen hisse netin görevli matemcisimisin merak ettim.

4. kurban olduğum allahım birde serbest marj lamı açılıyoruz

aır serbest marjın serbest i ne kadar

5. Süper yazıyı bulmuşsun bugüne kadar belki 25 30 firmadan geriye dönen 1.2.3 firma belki bir umut olur

6.  Alıntı Originally Posted by tarkan Yazıyı Oku
    kurban olduğum allahım birde serbest marj lamı açılıyoruz

aır serbest marjın serbest i ne kadar
    Abi gerçekten kurtulursa serbest marj açılır evet sınırı yok patronlar yapar mi bilemiyorum ama umudunuzu kaybetmeyin para kaybedilir ama umut kaybedilirse yaşam sevinciniz de gider

7.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Abi gerçekten kurtulursa serbest marj açılır evet sınırı yok patronlar yapar mi bilemiyorum ama umudunuzu kaybetmeyin para kaybedilir ama umut kaybedilirse yaşam sevinciniz de gider

şurdan hayırlısı ile bir kurtulalaım mineyi remzi bey i şirketi ziyaret edeceğim.teşekkürlerimi bizzat bildireceğim.

8. serbest marj %100 açarsa anca kurtarır bizi

Sayfa 597/814 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •