Sayfa 323/808 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

  1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    2 yerde cezayı yedi BSOKE de de isimler farklı ama benim külahıma anlatsın hesaplar onun.O devirler gerçekten geçti.Herkes birbirini kontrol ediyor eskisi gibi kolay değil öyle arpayı alıp gözünü yummak.Bir denk gelirlerse eskiye de hele hiç benzemez.Bir kaç yerde daha paravan hesapları ceza yesin Mecnur gibi alıp pılı pırtıyı kaçıyor mu kaçmıyor mu görürsünüz.Şu şirketle ilgili Şöyle kalın abinin biri yargı yoluna gitse de bizde filmin sonunu bir görsek.Şu tahtayı inceleyecek bir yetkilinin olan biteni görememesi anlayamaması kavrayamaması mümkün değil.Çünkü yapılan işlemler çok abartı etik değerler zaten yokta belli ki kanundan korku da yok.
    inşallah diyelim : 2 yıl,da yargı sonuncunu bekleriz nasılsa beklemeye alıştık,da İ.T daha ne kadar bekleyecek gördügüm kadarı ile hastamı ne bir deri bir kemik kalmış ..
    ZIR-DELİ Y.T.D

  2. Devlet ne yapsın.1,5-2 sene önce arada gittiğim işlemlerimi yaptığım cafenin birinde bazı günler böyle 15 dakka da bir ekipler değişiyor ama anlatan aynı kişi.3 . gün mü ne son ekipten iki kişi yanımda kaldı.merak ettim kendimi tutamadım sordum.1 i 3-5 bişey anlattı diğeri anlatma anlatma kim bilmiyoruz.Siz dedim titan nedir bilirmisiniz ineternetten okuyun.İnşallah trenin son durağında binenlerden olmazsınız.1 tanesi ne demek istiyorsun derken diğeri olur mu çok güvenilir beni bilmem ne amcam soktu o şurada şu mevkii de falan filan.


    Geçen yine oradayım yanıma 2 tane çokcuk geldi.Biri abi dedi bizi hatırladın mı.Yooo pardon dedim.Çocuk bir anlatamaya başladı tabii jetonum düştü.Bu titan mitan internetten okuyunca tırsmış parasını yatıramamış.Yanındaki bir de babasından habersiz yatırmış tüm para uçmuş gitmiş.Burada yapılansa bundan çok çok daha kolay müdahale edilebilir durumda.Aynı operasyonları yaptıkları tek yerde burası değil.Bu tahta masada tek senin oturduğun online gazinolardan farksız.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-05-2018 saat: 16:23.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

  3. #2579
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,096
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    http://www.borsagundem.com/haber/bur...man-aldi/45236

    Bu işlemin 1 lot kaç fiyattan olduğu daha sonra herhangi bir şekilde açıklandı mı ya da bilen var mı?Teşekkürler.

    O gün 2,53 dolar olan hisse bugün 1,3 dolar.Hem de mali yapısı o güne göre kat ve kat daha iyi.Amca hala o düzenler devam ediyor sanıyor bu ülkede.Ama birgün birisi öyle olmadığını çok fena hatırlatacak kendisine.Buradan ala çiftlik mi var.Çiftlik banka el koyan yetkililerin dikkatine.Artık kimin malını iç etme peşinde ise gözü kararmış.
    Duraner turizmin kaça satıldığı belli değil alanın kaça aldığı belli değil bari yalandan bir fiyat koyun bee i.t ve duraner ama sizin yatacak yeriniz yok eski Md dik durduğu zaman g.k atar yaptığınızda ağzınizin payını verdiğinde kuyruğu sıkıştırıyordunuz eee o zamandan bu yana çok sular aktı ama burdan kimse hakkını almadan gideceğini zannetmiyorum neyse daha çok şey varda oda zamanı geldiğinde....[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

  4.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Duraner turizmin kaça satıldığı belli değil alanın kaça aldığı belli değil bari yalandan bir fiyat koyun bee i.t ve duraner ama sizin yatacak yeriniz yok eski Md dik durduğu zaman g.k atar yaptığınızda ağzınizin payını verdiğinde kuyruğu sıkıştırıyordunuz eee o zamandan bu yana çok sular aktı ama burdan kimse hakkını almadan gideceğini zannetmiyorum neyse daha çok şey varda oda zamanı geldiğinde....[emoji4]
    Daha önce yazmıştım Duraner Turizmin satın alınmasına Garanti Yatırım aracılık etmiş, satın alma bedeli 50,000,000$ aşağıdaki linkten görebilirsiniz. bu satış bedeli üzerinden bucim hissenin fiyatını hesaplarsak:
    50,000,000$ / 13.649.790.75 adet hisse =3,66$ bugünkü kur üzerinden hesaplarsak 4,23*3,66 =15,48TL bucim kapanış:5,39 herşey ortada sabırla beklemeye devam

    https://www.garantiyatirim.com.tr/do...4-236c20aace56

    ''Yatırım tavsiyesi değildir.''

  5. Araştırılsa el altından da para verildiği bile ortaya çıkabilir.Çünkü o zaman 3,66 dolar 5,2 tl falan eder.Bir çağrı durumu oluşursa bunu düşük tutmak için.Spk nın bu satışa çağrısız izin vermemesi gerekirdi.Hala şurada çoğunluğu ele geçirmedik ayaklarına yatmıyorlar mı esas vahim olan bu.Gerçi SPk nın BİMEKS vakasını eski bir spk başkanının CLk holding olayını düşününce şaşmamak lazım.Maalesef o yıllarda yurdumuzda bir çok kurumun olduğu gibi spk da tam bir çiftlikmiş herhalde.Şirketin 8 de birine 50 mln dolar ver ondan sonra kalk şirketi şu an 134 mln dolar piyasa değerinden işlem gördürt.Ne dim kendisi tam bir duayenmiş.Hayır benim anlamadığım şu an kendisi ile beraber hareket edenler.Ya hiç mi düşünmüyorlar fırsatını bulduğunda başkalarına bunları yapan onlara ne yapmaz?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

  6. Daha önceden yazmıştım. Bursa Ekonomi gazetesi Ekohaber isimli 17.06.2008 tarihli gazetede, İsmail Tarman ile yapılan
    röportajda;
    Çimento Tarman için bir tutku
    Büyük paralar kazandığı çimento sektörü ile 1960'lı yıllarda tanışan, 1994 krizinden hemen önce Ankara'daki Baştaş Çimento'daki hisselerini Fransızlara satarak eline geçen parayı o dönemde fiyatları dörtte bire kadar inen çimento fabrikalarına yatıran İsmail Tarman için çimento hisselerine yatırım yapmak tam anlamıyla bir tutku. Bugünkü hisselerinin toplamının, orta büyüklükteki bir çimento fabrikası almaya yeteceğini söyleyen Tarman'ın sadece Bursa Çimento'daki yüzde 20'lik hissesinin bugünkü değeri 110 milyon dolar seviyesinde. haberin tamamı aşağıdaki linkte;

    http://www.ekohaber.com.tr/cimento-t...r_id-5585.html

    2008 yılında bucimin %20'sinin değeri 110 milyon dolar, gelelim günümüze bugün şirketin tamamının değeri sadece 134 milyon dolar.

    ''Yatırım tavsiyesi değildir.''

  7. degerli bucım bak ekürün adımlarını hızlattı sen neyi bekliyorsun ...?
    sn:İ.T su atı ya kamçıla şaha kalkısın .... at,a binmekten korkuyorsan bırak başka bir suvari gelsin..
    ZIR-DELİ Y.T.D

  8.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    degerli bucım bak ekürün adımlarını hızlattı sen neyi bekliyorsun ...?
    sn:İ.T su atı ya kamçıla şaha kalkısın .... at,a binmekten korkuyorsan bırak başka bir suvari gelsin..
    Merhaba Sn. Sulzer,
    Dun BUCIM li oldum. Soylediklerinize katiliyorum ancak IT burda okadar cok hisse sahibi olmus ki ? adeta bu ata binmemis, atın ırzına gecmis ve hala arkasında.
    Namus meselesine duyarli bir toplum oldugumuz icin ancak yabancilar indirir bunu bu attan oda yakındır sanırım. Eğer İT atın tamamına beleşe konma kafasında değilse

Sayfa 323/808 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •