Devlet ne yapsın.1,5-2 sene önce arada gittiğim işlemlerimi yaptığım cafenin birinde bazı günler böyle 15 dakka da bir ekipler değişiyor ama anlatan aynı kişi.3 . gün mü ne son ekipten iki kişi yanımda kaldı.merak ettim kendimi tutamadım sordum.1 i 3-5 bişey anlattı diğeri anlatma anlatma kim bilmiyoruz.Siz dedim titan nedir bilirmisiniz ineternetten okuyun.İnşallah trenin son durağında binenlerden olmazsınız.1 tanesi ne demek istiyorsun derken diğeri olur mu çok güvenilir beni bilmem ne amcam soktu o şurada şu mevkii de falan filan.
Geçen yine oradayım yanıma 2 tane çokcuk geldi.Biri abi dedi bizi hatırladın mı.Yooo pardon dedim.Çocuk bir anlatamaya başladı tabii jetonum düştü.Bu titan mitan internetten okuyunca tırsmış parasını yatıramamış.Yanındaki bir de babasından habersiz yatırmış tüm para uçmuş gitmiş.Burada yapılansa bundan çok çok daha kolay müdahale edilebilir durumda.Aynı operasyonları yaptıkları tek yerde burası değil.Bu tahta masada tek senin oturduğun online gazinolardan farksız.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 03-05-2018 saat: 16:23.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Duraner turizmin kaça satıldığı belli değil alanın kaça aldığı belli değil bari yalandan bir fiyat koyun bee i.t ve duraner ama sizin yatacak yeriniz yok eski Md dik durduğu zaman g.k atar yaptığınızda ağzınizin payını verdiğinde kuyruğu sıkıştırıyordunuz eee o zamandan bu yana çok sular aktı ama burdan kimse hakkını almadan gideceğini zannetmiyorum neyse daha çok şey varda oda zamanı geldiğinde....[emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Daha önce yazmıştım Duraner Turizmin satın alınmasına Garanti Yatırım aracılık etmiş, satın alma bedeli 50,000,000$ aşağıdaki linkten görebilirsiniz. bu satış bedeli üzerinden bucim hissenin fiyatını hesaplarsak:
50,000,000$ / 13.649.790.75 adet hisse =3,66$ bugünkü kur üzerinden hesaplarsak 4,23*3,66 =15,48TL bucim kapanış:5,39 herşey ortada sabırla beklemeye devam
https://www.garantiyatirim.com.tr/do...4-236c20aace56
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
Araştırılsa el altından da para verildiği bile ortaya çıkabilir.Çünkü o zaman 3,66 dolar 5,2 tl falan eder.Bir çağrı durumu oluşursa bunu düşük tutmak için.Spk nın bu satışa çağrısız izin vermemesi gerekirdi.Hala şurada çoğunluğu ele geçirmedik ayaklarına yatmıyorlar mı esas vahim olan bu.Gerçi SPk nın BİMEKS vakasını eski bir spk başkanının CLk holding olayını düşününce şaşmamak lazım.Maalesef o yıllarda yurdumuzda bir çok kurumun olduğu gibi spk da tam bir çiftlikmiş herhalde.Şirketin 8 de birine 50 mln dolar ver ondan sonra kalk şirketi şu an 134 mln dolar piyasa değerinden işlem gördürt.Ne dim kendisi tam bir duayenmiş.Hayır benim anlamadığım şu an kendisi ile beraber hareket edenler.Ya hiç mi düşünmüyorlar fırsatını bulduğunda başkalarına bunları yapan onlara ne yapmaz?
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Daha önceden yazmıştım. Bursa Ekonomi gazetesi Ekohaber isimli 17.06.2008 tarihli gazetede, İsmail Tarman ile yapılan
röportajda;
Çimento Tarman için bir tutku
Büyük paralar kazandığı çimento sektörü ile 1960'lı yıllarda tanışan, 1994 krizinden hemen önce Ankara'daki Baştaş Çimento'daki hisselerini Fransızlara satarak eline geçen parayı o dönemde fiyatları dörtte bire kadar inen çimento fabrikalarına yatıran İsmail Tarman için çimento hisselerine yatırım yapmak tam anlamıyla bir tutku. Bugünkü hisselerinin toplamının, orta büyüklükteki bir çimento fabrikası almaya yeteceğini söyleyen Tarman'ın sadece Bursa Çimento'daki yüzde 20'lik hissesinin bugünkü değeri 110 milyon dolar seviyesinde.haberin tamamı aşağıdaki linkte;
http://www.ekohaber.com.tr/cimento-t...r_id-5585.html
2008 yılında bucimin %20'sinin değeri 110 milyon dolar, gelelim günümüze bugün şirketin tamamının değeri sadece 134 milyon dolar.
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
degerli bucım bak ekürün adımlarını hızlattı sen neyi bekliyorsun ...?
sn:İ.T su atı ya kamçıla şaha kalkısın .... at,a binmekten korkuyorsan bırak başka bir suvari gelsin..
ZIR-DELİ Y.T.D
Merhaba Sn. Sulzer,
Dun BUCIM li oldum. Soylediklerinize katiliyorum ancak IT burda okadar cok hisse sahibi olmus ki ? adeta bu ata binmemis, atın ırzına gecmis ve hala arkasında.
Namus meselesine duyarli bir toplum oldugumuz icin ancak yabancilar indirir bunu bu attan oda yakındır sanırım. Eğer İT atın tamamına beleşe konma kafasında değilse
Yer İmleri