Sayfa 247/345 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297 ... SonSon
Arama sonucu : 2760 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: SAMAT - Saray Matbaacılık

1. Şirketle konuştum. Tek bir firmaya vermezler, birkaç firmaya yayarlar diyor. Kapalı zarfmış.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

2. Bundan öncekini niye sadece tek firmaya vermişler...sadece sesli düşünüyorum,kimse kızmasın sonra

3.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Şirketle konuştum. Tek bir firmaya vermezler, birkaç firmaya yayarlar diyor. Kapalı zarfmış.
    http://www.aso.org.tr/wp-content/upl...0lan-Metni.pdf
    şartnamesinde açık teklif ve tamamı için yazıyor. kimle görüştünüz siz kazankazan

4. 1.18 den toplama var sanki dünden beri. Bugünde 300.000 işlem gözüküyor 1.18 den %60 ı alım

5. Serdar Beyle, eğer açık usül olsa şimdiye çoktan belli olmaz mıydı?

Alıntı Originally Posted by gokhan8313 Yazıyı Oku
    http://www.aso.org.tr/wp-content/upl...0lan-Metni.pdf
    şartnamesinde açık teklif ve tamamı için yazıyor. kimle görüştünüz siz kazankazan

6. Vakit sıkışık dedi. Yetişmeyeceği için sanırım.

Alıntı Originally Posted by ÇELEBİOĞLU Yazıyı Oku
    Bundan öncekini niye sadece tek firmaya vermişler...sadece sesli düşünüyorum,kimse kızmasın sonra

7.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Serdar Beyle, eğer açık usül olsa şimdiye çoktan belli olmaz mıydı?
    serdar ismi şöyle bi kenarda dursun. eğer yanıltıcı bilgi verdiyse vay onun haline.

8. serdar isimli şirket görevlisinin dediği eğer ki doğruysa. ankara merkezli ihalede samat gibi kapasite ve stok düzeyi olan firma sayısı neredeyse yok. kendine düşen payı illaki almıştır yada alacaktır.merdiven altı küçük firmalara ihalesi verilmeyecek kadar önemli bir ihale bu.(serdarın dediği doğruysa eğer)

Sayfa 247/345 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •